Fullt upp

Jag har haft fullt upp flera dagar i rad nu. Jag har gjort massor med smycken, målat tavlor, jobbat, tränat, varit hos Emelie, bakat, planerat, sovit och ätit. Mer än så har jag inte hunnit med. Min kamera her gått sönder, den bara slutade fungera.. eller okej, jag har tappat den för någon vecka sen. Fast då fungerade den ändå efter det. Men nu är den helt sönder.. Usch jag har inte råd med det.

Nä nu är klockan allt för mycket och jag borde ha hunnit med tusen saker till idag. Men icket..


Här har jag suttit och skapat och pillrat och gjor en massa fint.. förhoppningsvis säljer jag några stycken =)

Ni får ha en underbar helg!


Och Becca, grattis i förskott! <3

Fredag..

..igen! Det betyder helg. För det flesta betyder det också en ledig helg, men för mig betyder det jobb. Veckorna går så otroligt fort, ändå tycker jag inte att det händer speciellt mycket. Jag har varit rätt upptagen med att göra smycken och tavlor.. men tur att det är kul ;D Förhoppniongsvis får jag ihop liite pengar. För helgen efter skyltsöndagen ska jag och älsklingen till Umeå och bo på hotell hela helgen. Vi ska nämligen fira våran ettårsdag =) Jag längtar massor och det ska bli såååå mysigt. Här finns det några bilder på hotellet, det ser väldigt modernt ut och har rätt frän design: http://www.profilhotels.se/se/hotels/sweden/umeaa/hotel-aveny/info.aspx

Ikväll blir det bara en myskväll med älsklingen. Vi bor med varandra, men ändå har vi inte träffats så mycket på senaste veckan känns det som. Han har börjat kring 6-7 på morronen och jobbat till 3-4. Jag har vaknat sent, han somnar när han kommit hem från jobbet. Jag lagar mat, vi äter, jag far och tränar och han far och tränar när jag kommit hem. Sen är han så trött för att han har börjat tidigt.. så då somnar han tidigt. Så vi ska laga middag ihop och kanske hyra nån film och bara ta det lugnt och umgås :) Hade tänkt gå på Nodo på after work, men det blev inte.


Jag hann även ta någon bild på mig i onsdags.
Jag gråter inte, utan det var så kallt och lite blåsigt så det bara rann tårar ;P




Just det! Jag klippte och färgade mitt hår i måndags. Jag skulle egentligen vara på jobbet 08.30.
Men gissa när jag vaknade? 10.40!! Ringde till jobbet i panik. Tur att det inte gjorde så mycket ;P
Fick ändå veta det viktigaste och de han ändå både klippa och färga håret på mig :)










Foton

I onsdags så klev jag upp tidigt. Jag skulle nämligen sminka, fixa frisyrer och fota Sara och Petra =) Vi hade valt en perfekt dag och det var så fint ljus ute, otroligt vackert men kallt. Vi gick ner till vattnet först och fotade.. men efter ett tag kändes det som att våra ben skulle frysa till is, så vi gick in igen en stund och värmde oss. Sen ut en gång till och fotade resten. Jag har ju ingen värstingkamera direkt, så vissa bilder blev lite suddiga. Men här har ni några i alla fall :)


Sara.


Sara.


Petra. Den här bilden blev lite suddig, men jag gillar den ändå. Ljuset blev som fint =)


Sara.


Petra.


Petra.


Sara. Älskar ljuset på bilden!


Petra & Sara.


Sara.


Petra.


Petra.



Petra & Sara.

Ni blev jättefina på bilderna, hoppas ni gillar dom :)








Personalfest

Det var personalfest igår och jag hade en riktigt kul kväll =) Vi träffades hos söta Cicki först och förfestade lite. Sen gick vi tillsammans till Nolia där vi fick supergod mat som Bryggargatan hade lagat. Det var fullt med folk och de hade dukat upp bord i hela A-hallen och satt upp en stor scen där det var några band som spelade David Bowie låtar. Jag trodde att själva David Bowie skulle komma och spela, men så var det inte. Jag hade då inte ens hört någon låt av han, och jag var inte ensammen ;P Men kul var det ändå!


Behara klippte min lugg idag på jobbet.. det behövdes verkligen för jag såg ingenting.


En fuller jag och världens bästa Andreas =)


Den goooooda maten!


Hårstudion


Snyggingarna Carro, Anna och Vickan :)

Life

Känner mig ju riktigt effektiv nu på pysselfronten, här har ni en ny tavla som jag har målat.

text:
Life is not messured by the breaths you take,
but by the moments that take your breat away.


Älskar texten och fastnade för den direkt jag såg den. Är faktiskt riktigt nöjd med tavlan.
Vad tycker ni?



Snö

Såhär fint var det när jag vaknade imorse, fint va? =)


En alldeles egen julgran!

Idag var jag och älsklingen lite spontana och körde till luleå. Man blir så grymmt less på att bara vara hemma :P Vi for först till storheden och köpte oss en julgran, några pollor, en ljusslinga och glitter på Rusta. Fråga mig inte hur en julgran ska få plats i våran lilla lägenhet, men det blir nog bra tillslut ;) Det var grymmt svårt att välja vilken färg/färger vi ville ha på pollorna som ska hänga i granen. Tillslut blev i alla fall en blandning mellan röda, vita och silvriga med silvrigt glitter, kan nog bli fint det =) Vi tog oss även en (om)sväng till Luleå också (vi råkade köra lite fel, men vi hann inte så långt innan vi kom på det, hehe) Där köpte jag en jättesöt adventsljusstake på Lagerhaus, annars blev det inte så mycket med shopping förutom en god sallad på Dagoberts.

Jag längtar massor till jul! Mer än vanligt faktiskt. Men det är nog för att man får köpa och pyssla till allt helt själv i sin egna lägenhet. Det kommer bli en mysig jul.

Längar ni till jul?


Wilmis i min tomteluva =)


Mamma och Pappa har nog den finaste julgranen tror jag.
En amerikansk gran, som är fetare än vanliga ;P haha!


Becca kommer du ihåg när vi gjorde våran gigantiska kanin?
Den var verkligen gigantisk! :D


Sälja smycken

YES! Vi fick en plats på skyltsöndagen! Nu är det bara att producera massor av smycken :D Det ska bli skitkul! Har försökt ringa och höra om det finns kvar en till plats, vi hade velat ha till cheeren. Men hon som man ska boka hos svarar inte, så jag har i alla fall lämnat ett meddelande. Hoppas hon ringer upp =)

Nu ska jag sätta mig och måla, visar sen vad det blev ^^

Ändrade planer

Okej, det blir nog ingen utställning på konsthallen i Öjebyn. Vi ringde idag och hörde om den gick att boka. Men det var upptaget fram tills september nästa år! Galet?! Jag hade ingen aning om att den användes sååå mycket :O Men vi hade tänkt ställa ut under skyltsöndagen i alla fall. Så vi får väl se om det finns några platser kvar.. vi är ju inte direkt ute i god tid. Vi får hålla tummarna!

Idag köpte jag pärlor och annat som behövs till smyckena.
Allt gick på 260:- Nu är jag fattig!








Gjorde ett nytt armband idag. Berlockarmband i vitt och silver.

Äntligen!

Tack underbara Emelie! Tack för att du kom på idéen! Det här kommer bli så grymmt kul :D

Både jag och Emelie gick estet bild tillsammans. Vi älskar att skapa, och ett stort gemensamt intresse är att göra smycken. Men nu är skolan slut för ett bra tag sedan och vi saknar skapandet, bolla idéer, få utmaningar.. så nu har vi skapat våran egen utmaning. Vi ska boka Öjebyns Konsthall och ställa ut bland annat våra smycken. Jag kommer även ställa ut lite tavlor. Vi kommer bland annat ställa ut för försäljning men även bara för att visa upp. Så det här ser jag fram emot grymmt mycket! Äntligen, äntligen, äntligen gör jag något som jag älskar!


Dom här tavlorna kommer jag ställa ut för försäljning bland annat.
Vet dock inte vad jag ska sälja dom för? 300:-/styck och båda två för 400:- kanske?


Kommer även ställa ut lite av mina smycken =)
Berlock armband, Ängla.


Rosor.


Den här målningen ställde jag bland annat ut när vi hade 3:ornas utställning
på gymnasiet. Målningen är inte färdig här.


En bild från utställningen i våras. Krukan längst ner har Becca gjort, dom andra vet jag inte.
Min tavla syns lite i bakgrunden.

Hektisk helg

Den här helgen kommer bli riktigt jobbig.. men förhoppningsvis kul också! Just nu sitter jag framför datorn och äter middag. Jag ska strax kila ner till bilen och köra till Havsbadet och jobba där ikväll. Det blir ett ganska långt pass 16-24.. så lite pengar blir det iaf ;P Ikväll ska jag iaf jobba i en tillfällig bar som dom har byggt. Det ska bli intressant, eftersom att jag inte har jobbat speciellt mycket i en bar.
När jag har slutat så är det bara fara hem och sova. Upp 8 och jobba 10-15. Sen springa till träningen (Vi har träningshelg med cheeren) och träna i ca 2 timmar. Hem, äta, byta om och börja 18.00 på Havsbadet igen och slutar när vi stänger :P

Nej nu nåste jag skynda mig! Ha en bra kväll! =)

Helgen

I fredags var det fest och jag kände tagget redan från morgonen. Det hände inte så mycket under dagen men Emelie, som jag för övrigt inte har träffat på 100år, kom till mig kring tre-fyra och vi började göra oss i ordning redan då. Så med dunkande partymusik och ett vinglas i handen så var vi snart redo för en riktigt kul förfest! Till middag blev det fläskfile med potatiskylyftor i ugnen och en god sallad till. Mycket gott måste jag få säja =) Jag hade riktigt kul på förfesten och som vanligt så hade jag kunnat fortsätta festa hemma istället för att gå ut. Men vi hade redan köpt förköp till statt´s haloweenparty som PDOL anordnade. Men roligt hade jag ändå! Jag var inte utklädd till något i helgen. Men det var kul att så många andra var det!

Lördagen var en allmänt seg dag. Det blev inget fyllekäk på natten, så vi tog det på morronen istället och åt varmkorv till frukost, haha! Vi orkade inte heller göra middag så vi åt på Vikikg istället. Gryyymmt gott! Efter det städade jag litegrann på firman och så for vi en sväng förbi mamma, pappa och Wilma på stugan. De hade varit och sett Stormen på Pite Havsbad på fredagen. Tydligen är det ingenting man ska lägga pengar på för dom sa att den sög. Dom gick omkring med masker och hade ingen kontakt med publigen, lite trollkonster och akrobatik med mystisk sång i bakgrunden. Låter inte spm någonting man lägger 450 spänn på!
Vi bäddade i alla fall aldrig upp soffan på hela dagen utan låg bara och tittade på tv:n och kände oss feta :P haha! Aja, sånna dagar måste man bara få ha ibland ;)

Nu hade jag i alla fall tänkt fara och städa det jag inte hann (orkade) göra igår, sen blir det att tagga för träning! Åh vad jag längtar!!! :D

Här är lite bilder från i fredags hemma hos oss.


Redo för fest! ;D


Emelie och jag <3


Ida, Emelie och Älsklingen min=)


Hahah.. kan inte annat än skratta åt den här bilden! Ante och Kotte är så roliga ;D


Grabbarna =)


Tack för en trevlig kväll!


RSS 2.0