Det går framåt

Nu har jag packat ner de flesta sakerna i kartonger och säckar.. Känns ändå rätt skönt. Emelie har varit här under kvällen och hjälpt mig. Det har verkligen varit guld värt :) tusen tack!!


Ett år äldre

Jaha då var man 23 år då! Har fått jättefina presenter :) blev även bjuden på middag av mamma på Thai Garden tillsammans med Micke och Ida. Efter middagen åkte vi till lägenheten och fortsatte packa. Nu är nästan alla A's grejer ute. Fick även finbesök av söta Emelie :) Jag längtar så grymt mycket till helgen! Ska bli så skönt att börja om på nytt :)

Helgen var i alla fall grymt trevlig och rolig! Blev en myskväll på fredagen med film, chips och prat med Sara. På lördagen gick vi på stan och ja hittade en söt spets t-skirt och en supersnygg vit spetsklänning med djup rygg som jag invigde på kvällen då vi gick ut. Blev även bjudna på årets andra grillning hos Saras mamma :) dansade till benen värkte tillsammans med Sara och Annis på kvällen :)

Lördagen spenderades me att baka, fika hos Micke me släkten och packning.

Det känns bra nu!

Bilder från helgen:


Helg

Jag har fått en lägenhet!! :D längtar såå mycket tills jag kan flytta in! Håller på att packa för fullt hemma. Hela lägenheten kommer vara fylld med kartonger innan jag är klar! Det är ju helt galet vad grejer man har... Ska i alla fall bli skönt att få börja om på nytt :)

Ikväll kommer Sara hit från Arvidsjaur och stannar hela helgen :) blir myskväll ikväll och stan och utgång imorron ;D


Love

Tack mina fina vänner, familj och arbetskollegor. Ni är de bästa man kan ha <3


Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dansWhat doesn't kill you makes you stronger

Nu är de första flyttkartongerna packade. Känns jobbigt att bara se dom. Fyllda med minnen. Dagen har gått upp och ner.. ena timmen har gått bra och andra har man bara velat lägga sig i sängen under täcket och gråta.. What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I


Framtiden?

Jag känner mig tom.. Och chockad. Trodde aldrig att de här skulle hända. Nu börjar jag på ett helt nytt kapitel i mitt liv. Just nu känns de mest skrämmande. Men man får väll ta dagen som den kommer...


So true..


<3


RSS 2.0