Ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet. Har några semesterdagar att ta ut så jag passar på nu när det är rätt lugnt. Jag har mest stått i köket idag känns det som. Har bakat negerbollar, cupcaces och morotskaka i långpannan och så har jag även lagat en soppa av högrev och rotsaker :) Den blev riktigt god. Har även hunnit med en sväg till stan. Köpte mig ett par mörkblå jeans, en scarf och ett ljusgrönt nagelack. Nu vill jag ha vår!
Mina cupcakes utan frosting än så länge. Det fixar jag på söndag då jag fyller år :)


Två nya frisyrer


Fick idén från en frisyrtidning. Blir väldigt effektfullt med stora kontraster.Becca, vad tror du om någon liknande frisyr som kräftan?


Den blev lite rörig på andra sidan..


Och en annan..Vad tycker ni?


Kåbdalis

Vi trotsade det kalla vädret och åkte till Kådalis tidigt på lördagsmorgonen för att fira Andreas farfar som fyllde 70 år! De bjöd den närmaste släkten med respektive på en helmysig helg i kåbban. Det var såå kul att åka slalom igen! Det måste göras om så fort det blir lite varmare :) På kvällen åt vi på restaurangen. Jag beställde den godaste Entrecoten som jag någonsin har ätit! Mums!


En trubadur med en härlig röst spelade under kvällen.
Passade på att sola ute på balkongen innan vi åkte hem på söndagen :)

Tack fina Thure och Alice för en trevlig helg!


Follow your Dreams

Jag har målat en ny tavla. Vad tycker ni? :)


Visning med Kevin Murphy

Hejhej :) Nu var det ett tag sen igen.. Jag är inte så bra på det här, eller hur? Men nu kändes det som att det var dags..

I lördags var jag med jobbet på en fantastiskt inspirerande dag med en topp-stylist från märket Kevin Murphy. Hon var världens sötaste och en väldigt jordnära person. Det var riktigt coolt att hon kom just hit, till lilla Piteå och i just våran salong. När hon just kom från fashionweek i stockholm och har jobbat med stora märken och visningar runt om i världen. Hon visade oss 4 enkla stylingar som jag bara älskar!


Här står Felicity och förbereder en av modellerna

Vad kan detta bli?


Becca hjälpte till med maken. Det blev svagt sotade ögon och ljusrosa läppar. Väldigt vårigt och fräscht.


Så här snygga blev lockarna !


RSS 2.0