Veckan som gått

Oj nu var det länge sen jag uppdaterade ;P Har väl egentligen inte hänt så mycket =) Jag och Sara har bakat för att få in pengar till cheeren, umgåtts med Emelie, jobbat dubbelpass (Hårstudion+Havsbadet) i helgen och igår jobbade jag även på Hårstudion.. det betyder att jag är LEDIG på lördag!! Vet inte huuur länge sen jag var helt ledig en lördag ;P hehe! I veckan har jag som mest hunnit med att träna och baka ;P
Imorron fyller jag 20 år(!) så jag har bakat en massa gott idag ;D Däremot jobbar jag hela dagen imorron, men äh.. Money, money! =)


En av de gooda frallorna som jag och Sara bakade =)

Alla hjärtans dag

Vilken söt pojkvän jag har! När jag kom in genom dörren igår efter jobbet så såg jag det här..!
Jag blev rörd till tårar.. Tack hjärtat! <3



Jag bjöd han på middag istället, hemmalagad ;) hehe! Det är väl tanken som räknas, eller hur?
Lagade i alla fall pepparbiff och hasselbackspotatis med en sallad till. Och till efterrätt blev det detta:
Vaniljglass med varma hallon =)



Det var en riktig myskväll =) Tack älskling! <3



Hoppas ni hade en trevlig alla-hjärtans-dag igår!

13 februari

Det var vääldigt länge sen jag var sjuk. Har haft feber flera kvällar i rad, huvudvärk och ont i halsen. Idag är det lite bättre faktiskt och jag har ingen feber. Hade ingen ork alls igår och låg mest i sängen. Det blev ingen träning för varken min del eller Petras igår.. lite tråkigt bara att få höra att det inte hände så mycket på träningen fastän man sagt vad de skulle göra.. menmen. Idag kommer Emelie förbi! :D Vi ska baka något tänkte jag och bara ta det lugnt. Är det ingen bra film ikväll?

Igensnöat..





Det hade som varit roligt att kunna se ut nån gång..
Nu ligger snön jämns med taket :O

Träning hela dagen

Igår hade vi träning från 14.00 - 21.00. Lina Och Sandra från LCD (Luleå cheer and dance) kom till Piteå och hjälpte oss med vårat program. Det kommer bli såååååå snyggt!!! För er som inte vet så kommer PCI och LCD slås ihop. Just nu är det bara vårat senior B lag som går över innan DM och SM för att tävla, efter det kommer resten att hoppa in ;) Det känns verkligen superkul och jag tror att vi kommer att utvecklas mycket =) Så det blir alltså nya dräkter, nya färger, ett förbättrat program men samma härliga lag Ice Climbers! Men nu LCD Ice Climbers ;D Vi kommer rocka!! Eller hur tjejer?!




PCI och LCD när vi vann DM GULD

Vi hoppas på en favorit i repris även i år,
Vi ska kämpa och ha riktigt kul!

Ni är underbara brudar <3

Härlig dag

Vilken härlig dag det har varit! Kände att jag hade suttit hemma och degat för mycket så jag bestämde mig för att gå ut och gå. Solen lyste och det var klarblå himmel, kan det bli bättre? Det är sånna här dagar som gör att man tycker om vintern =)



Andreas och jag gick ut och gick på isen i det fina vädret =)




Passade på att fota lite på naturen..



..och ta lite bilder på mig själv



Ante ville inte vara med på någon bild.. men han fick vara med på ett litet hörn ändå :)

Träning <3



Träningen gick suuper idag! Byggena sitter och blir bara bättre och bättre för varje gång!
Ni är bäääst! ;)

Helgen

Jag har haft rätt fullt upp de senaste dagarna, i fredags var jag hos Emelie i rosvik =) Vi tog en massa kort både inomhus och utomhus, lagade en god middag och slappade framför tv:n på kvällen.. riktigt mys! Sen var det bara att fara hem och sova. Gick upp tidigt på lördagen och jobbade. Det var kaos med bokningarna så jag fick tvätta två kunder och föna/styla en för att frisören skulle hinna med resten av kunderna. KUL var det i alla fall för mig! :D Var heelt slut resten av dagen och bara slappade framför tv:n med älsklingen och lagade tacos. Igår for jag och Ante en sväng till stugan och hälsade på mamma och pappa och åt våfflor, juniorträning och möte med seniorlaget på kvällen. Det var verkligen skönt att prata ut och nu känns det mycket bättre redan! Det här grejjar vi tjejer!! eller huuuur? ;D

Lite bilder från fredagen i rosvik =)










Kommer säkert lägga upp fler bilder men just nu måste jag skynda mig iväg till träningen! :D

RSS 2.0