Kickoff med hårstudion

I helgen har jag varit på Kickoff med Hårstudion. Det har varit fantastiskt kul och inspirerande! Jag älskar verkligen mitt jobb och ännu mer mina jobbarkompisar :)

Vi träffades 06.45 på lördagsmorronen, klädda i täckbyxor, varma kläder och skor. Mia gav oss först varsin jacka och mössa. Så nu ser vi ut som ett gäng söta vita smurfar ;P haha! Vi hoppade på bussen och åkte iväg.. vi hade ännu inte fått veta vart vi skulle. Vi åkte mitt ut till ingenstans och hamnade tillslut i Överkalix. Vi bodde på Grand Artic hotell och fick börja med att bara lämna våra väskor och sedan åkte vi iväg igen..




..Vi körde ännu längre in i skogen. Den här gången hamnade vi hos Rokkas. En same som äger massor med renar. Vi skulle få åka renspann (eller vad man nu ska kalla det..)






Våran ren Henry


Vi badade bubbelpool och myste på innan middagen.


Hunters. Vi hade tänkt parta lite på hotellets nattklubb. Det var väl inte så ösigt om man säjer så..



Vi showade lite!



Vi åt en supergod fisk till lunch på söndagen. Men före lunchen så  fick vi lära oss dansa... SALSA! Skitkul!  mitt Jag väntar just nu på att min älskling ska komma hem så jag får öva lite ;D



Leilas chocolate cupcakes


Jag bakade några helt underbart goda choklad cupcakes i söndags. Becca hjälpte till att läsa receptet och jag bakade. Teamwork?! :P Nedan hittar du receptet också. De är från Leilas fina kokbok "A pice of cake"



Ingridienser

3
3 st ekologiska ägg
2.5 2.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
1 1 dl gräddfil
2 2 msk kallt kaffe
3.5 3.5 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
4 4 msk kakao av god kvalitet
1 1 st nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Chocolate frosting:
60 60 g mjukt smör
5 5 dl florsocker
1 1 tsk vaniljsocker
0.5 0.5 dl kakao av god kvalitet
100 100 g phiadelphiaost
1 1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

8. Chocolate frosting:

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.




Min födelsedagsfest

Då var man 22 år! Hade den bästa (och första) födelsedagsfesten i lördags med massor av fina människor :)
Några av människorna som var där <3

Nej nu är det dags att gå till jobbet.. Ha det bra!


RSS 2.0