Klaar!

Äntligen har jag sytt klart min kudde :D Jag gjorde trycket på gymnasiet på en bildlektion då vi höll på med screentryck. Tyget är vitt linnetyg. Jag är riktigt nöjd med resultatet. Vet dock inte om dom riktigt passar in i rummet? Vad tycker ni? =)




kudde av mig


Torsdag

Men Veronica, vad gör du uppe nu? Usch, borde gå och sova.. men det kändes för ensamt. Saknar Andreas :/ Han är med en kompis på Lulekalaset. Men jag jobbar imorron och ska upp tidigt imorronbitti. Så jag stannade hemma. Efter jobbet idag cyklade jag till stugan. Mamma bjöd på mat och vi satt på altanen och drack cappucino och pratade. Riktigt riktigt mysigt!

Älskling, hoppas du vet hur mycket jag älskar dig! <3


jag

jag

Lånade löshår av hårstudion, tror nästan jag ska beställa löshår nån gång när jag har råd. Är ju så fruktansvärt dyrt. Fast då tror jag att jag ska ha clips istället för att sätta fast det i håret. Nån som har tips på billiga löshår? :D

Piteå Dansar och Ler

I helgen har det varit Pdol. Under torsdagen så gick jag ut med Emelie. Vi dansade och sjöng till Jill Jonsson och satt inne i kärlekslandet och hade kul ;D Det var nog den bästa kvällen, även fast jag jobbade dagen efter och inte kunde vara ute så länge =) Tack för den kvällen i alla fall sötis! Under fredagen drog vi först till Kotte på förfest. Sebastian som fyllde 20 år däckade kring 23.00. Att dricka mer än en sjua sprit är faktiskt inte bra... hehe ;P Kvällen var riktigt bra, fast jag tappade bort Andreas ett litet tag och så ville ingen se Takida med mig.. menmen. Det var en bra kväll i alla fall. Lördagen jobbade jag på dagen och så blev det pdol på kvällen igen. Vi förfestade på gården nedanför lägenheten, det var mys! Det var massor med folk, kring 100 pers! Kul var det =) Däremot barkade det lite under kvällen.. aja, så kan det gå ;P 


förfest

Förfest Lördag
Foto: Veronica


Söndags

Igår var jag ledig så jag for och hälsade på mamma och pappa =) Fick träffa morfar och Micke också... och Wilma ;D hihi! Vädret var riktigt härligt och jag satt till och med ute och solade.. waao! Jag tror nästan att det var första eller andra gången under den här sommaren. Så lite färg fick jag i alla fall! Morfar är mer virrig än vanligt och glömmer bort en massa grejer. Ibland kommer han inte ens ihåg vad han har ätit till lunch när han precis gått från matsalen :P Det blev i alla fall en hel del kaffe och tidningsläsande. De bjöd också på en suuuuupergod thailändsk gryta  med ris till som jag faktiskt hade tänkt prova på =) Kul att träffa alla igen :)



sommar

Fullbokad

Varför blir det alltis så här? Nu är min vecka fullbokad.. och det är bara måndag! Aja.. idag har jag inte så mycket för mig eftersom att det inte blev någon träning. Men imorron jobbar jag och så blir det styrelsemöte direkt efter jobbet. Onsdag kväll efter jobbet ska jag färga beccas hår och på lunchen ska jag kanske ut och äta med mamma. På torsdag är det ju som sagt PDOL på kvällen så då ska man in dit men först blir det jobb.. Samma under fredagen och lördagen. På söndag blir det nog mest att slappa, kanske fara till antes eller mina föräldrar och hälsa på och sen träning på kvällen. Huh! Aja, inte mer fullbokad än vanligt ;P

Dagen har gått bra idag i alla fall, är däremot sjukt trött just nu. Ska nog ta och sätta mig framför tv:n och äta lite.
Hihi, fyndade idag! Köpte en tunika/klänning på Gina Tricot för 29:- ;D
Wiiho!

Ha det bra =)

Lördagsmiddag



Den här rätten är faktiskt superenkel att göra + att man inte behöver så många ingridienser. Har man kyckling, ris, soya och sambal hemma så är det inte mycke mer som behöver köpas. Tänk på att sambal är starkt, så börja med 1 tsk.. och inte 1msk som vi gjorde första gången vi testade den här hemma. Den blev rätt stark, om man säjer så..

Helg!

Oh så skönt med helg! Har inte gjort något speciellt, bara käkat middag och sett på en dårlig film. Så just nu sitter jag här vid datorn, dricker vin och äter lite godis meddans Ante och hans kompisar sitter och ser på den dårliga filmen. Jag börjar verkligen längta till nästa helg. PDOL är det då, eller Piteå Dansar och Ler som der heter. Dock är biljetterna allt för dyra.. jävla Sara som hittade en helhelgs biljett, hehe ;P Ibland har man bara tur! Aja, jag ska ändå in hela helgen. Även fast jag jobbar. Hade tänkt se Magnus Uggla, Takida, Amanda Jensen, Adam Tensta(?) och Jill Jonsson. Förmodligen lär jag bara se typ en av dom. För oftast hamnar man i ett öltält eller liknande och stannar kvar där hela kvällen. Det kallar jag för ett dyrt inträde på en "bar".


18/7 -08
Veronica

Skitväder!

Spöregn ute, som vanligt. Jag ska strax gå ner och sola på Suntan.. eller vad stället nu heter. Lite brun måste man väl få bli på sommaren, även om man måste fuska till sig den. Är gode så less på det här vädret. Tur att jag jobbar..

Jadu, idag har det inte hänt mycket. Har jobbat hela dagen. En kund idag var så himla glad och snäll och gullig, sånnt smittar verkligen! Tänk att ett leende kan göra så mycket :) Efter jobbet hände det inte så mycket mer.. Handlade lite och så fick det bli tacos till middag eftersom vi fick kvar tacoköttfärs :)

Har inget mer vettigt att skriva, men ha en underbar kväll!

Kramkram
Verran

jobb, jobb, jobb!

Idag och tre veckor frammåt kommer jag jobba på Hårstudion, vanligtvis brukar jag bara jobba lördagar. Men nu jobbar jag när alla andra har semester.. och nej, jag klipper inte. Står bara i receptionen =) Dagen gick bra i alla fall, telefonen ringde heeela tiden. Menmen, kul att ha något att göra i alla fall, hatar när det inte finns något att göra på jobbet.
Har så grymt mycke träningsvärk i hela kroppen, speciellt låren, axlarna och magen :P Vi körde mest kondition och dans idag på träningen :) Det var kul ^^



Jag och min älskling på studenten

Här har ni en bild på mig och min sötnos på min student =)




Snaart kommer älsklingen hem =) Måste hinna diska innan han kommer..
Ha det bra!




 

Söndagsmiddag


Foto: Veronica


Suupermumsigt! ;)

Banksy

När jag var i Italien med klassen  hösten -07 fick vi fara och titta på en skola. Dom som gick där var enormt duktiga och gjorde otroliga målninagr och skulpturer. Vi i klassen fick se lite bilder på en konstnär som gör grafittikonst i olika städer. Banksy heter han. Kom på han idag och sökte upp honom på internet, kolla vilka läckara grafittimålningar han har gjort! ;D Älskar hans ideér!





  http://www.banksy.co.uk/outdoors/horizontal_1.htm
    

   http://www.carrotrope.com/wp-content/uploads/2007/10/banksy-again.jpeg   http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2007/10/07a_31_banksy_415x638.jpg    http://www.smh.com.au/ffximage/2007/12/04/BanksyImage_wideweb__470x368,0.jpg   http://www.bbc.co.uk/london/content/images/2008/02/04/banksy_brighton_300x400.jpg    http://architecture.myninjaplease.com/wp-content/uploads/2007/01/banksy_laugh-nowsmall.jpg

Foton: Google

En tripp till stugan

ÅÅh så bra Sex and the City filmen var! Jag vill se den igen! Den var faktiskt över mina förväntningar. Efter bion gick vi hem till mig, åt lite bullar och gick ut på stan. Det var riktigt mycke folk ute och massvis med bilar ;P Som alltid när jag är med Emelie så blev det en riktigt härlig kväll =)

Idag ska jag fara och hälsa på mina små kusiner, min farbror å hans tjej från Sundsvall ;D. Dom är på stugan så mamma och Annelie kommer och hämtar mig om en halvtimme. Har inte träffat mamma och pappa på ett bra tag :/ Men så blir det, har en massa annat för mig på dagarna och kvällarna + en massa jobb. Man är ju van att träffa dom varje dag, så man får helt enkelt ta vara på de stunder man träffar dom :) I alla fall,  senare ikväll blir det träning :D Jag längatar! Men före det ska jag och ante göra tacopaj ! muums =)



Lite bilder på stugan + en utsiktsbild från stugan + Wilma ;D
del av stugan   del av stugan   utsikt från stugan   älskade Wilma

Foto: Verran

Thaimat och bio

Huuh, nu är jag trött! snoozade lite för länge på morronen.. men jag hann till jobbet ändå. Ikväll kommer Emelie hit! Vi hade tänkt lyxa till det genom att gå och äta på Thai Garden och gå på bio lite senare och se Sex And the City filmen ;D Låter som en riktigt mysig och härlig kväll, så det ser jag fram emot :)



Köpte sereum, shampo och balsam på jobbet idag.
Riktigt bra erbjudande, allt för 199:-


Lanza produkter


One day Action

Igår var det One day Action som sagt, vädret blev bra tillslut. Även om dagen började med spöregn. Däremot hade jag liite högre förväntningar, men det var kul ändå! Ihopklämda mellan några artister så fick vi uppträda. Och dom gick riktigt bra! Ni var verkligen huur duktiga som helst! Vi fick också se skotershower, lokala artister och Lazee och Neverstore ;D Trött och sliten gick jag hem lite tidigare med Andreas, orkade inte se hela Neverstore konserten.


Bild tagen på One day Action

Erika i en toss
Foto: Jag

Fyndat

Har varit på träning nu, vi tränar inför One Day Action som är imorron i badhusparken =) Har du vägarna förbi och har lust att betala 100 kr, så kom gärna och titta ;) Bland annat Laze och Neverstore kommer dit och uppträder på denna en-dags-festival! Mer info på http://www.onedayaction.se/ 


Idag var både jag och Andreas lediga så vi gick till Dollar och Ö&B och fyndade lite. Hittade bland annat en pajform, brödform (wiiho nu kan jag lära mig baka bröd) och lite annat smått. Igår köpte jag en jättefin receptbok på Clas Ohlsson! Boken är uppdelad i drinkar, grönsaker, fisk, kött, efterrätter, bakverk där man kan skriva in sina egna och andras recept + att det fanns plastfickor längst bak där man kunde sätta in urklipp från tidningar osv och lite annat kul =)







Nej nu ska jag krypa ner i soffan med min sockertopp och se på Step up 2 =)

Ha det bra!
Veronica

Gårdagen

Igår var vi riktigt duktiga faktiskt! Vi oljade in barbordet/matbordet och skrivbordet och satt upp rullgardiner =) Det blev mycket bättre! Sen satte vi även upp våran nya handukshängare som mamma köpte på IKEA och så satte jag upp en tavla i badrummet. Men, på grund av oljelukten så gick det inte att vara inne i lägenheten, så vi gick hem till mina föräldrar och tog med Wilma, min hund, på en promenad. Hon fick bada lite på norrstand. Visst är hon söt ;D

Här får ni se lite före/efter bilder. Tar bättre bilder senare =)






   oljat in bord/skrivbord    Före och efter vi har satt dit rullgardiner =)    Satte upp en tavla i badrummet :)

Fotokakel

Jag har tittat omkring på många olika inredningsbloggar och stött på det här med fotokakel många gånger. Jag var tvungen kolla upp det för det ser så läckert ut! Jag googlade och hittade en jättebra hemsida (http://www.fotokakel.se/index.php). Man kan välja mellan olika standardmotiv men även skicka in ett personligt fotografi/teckning/mönster eller liknande och så gör dom de till ett fotokakel. Hur mycket fint som helst! Kolla in!

Är det någon som har vågat sig på fotokakel? Hur mycket gick det på? =)



Visst var det här motivet fint? Jag älskar orkidéer! Det är nog min favoritblomma ^^
Om jag fick välja ett motiv skulle jag nog ta den här.


http://www.fotokakel.se/index.php
Foto:Gästkreatör - Fotograf Gomer
http://www.fotokakel.se/index.php

PANIK!

Åh så dum jag är! Hade skrivit på mobilen att jag skulle jobba idag 11.55, så jag satt här och tog det lugnt, hade vaknat lite tidigare så jag inte skulle behöva stressa på morronen. Så jag satt här och skrev. Men jag tänkte att jag skulle kika på mejlet igen och se så att jag hade sett rätt. Inte det. Jag fick panik! jag skulle börja 11.00! Vilket innebar om 5 min! :S I panik så klädde jag på mig de sista, tog på mig min namnbricka och mina nycklar.. och så tittade jag en gång till. 9/8 11.00-15.00.. Fan.. I Agusti.

Bra jobbat Veronica.. mycket bra jobbat!

wooooohoooo, vet ni vad det innebär!
Jag är leeeeeeeeeeedig! :D

Ännu en bloggare.

Hejsan, fick som lust att skaffa mig en blogg. Skriva om lite onödiga saker, om inredning och varför inte lite mat och recept? Ja det blir väl lite smått och gått! Säkert en massa pyssel, cheer och shopping också =)
Skaffade den här bloggen för ett år sedan, men glömde bort att jag hade den. Så ny får den en ny chans! 

Jag heter i alla fall Veronica. Jag är 19 år och tog studenten i början av sommaren. På gymnasiet gick jag Estet Bild och Form, där jag träffade en hel del underbara människor, plus att jag fick hålla på med favoritintressen och fick mig några nya också. Så det var verkligen roligt! Även om det inte är något jag vill jobba med senare. I början av sommaren flyttade jag ihop med min sötasöta pojkvänn i en etta här i Piteå. Jag trivs så bra och våran lägenhet är så mysig! Även om vi nu fortfarande håller på att fixa iordning den =) Just nu så lever jag bara på en massa extrajobb, frya stycken. Till hösten kanske jag bara har kvar nått av dem, så då blir det att söka mer jobb, eftersom att jag är så sjukt less på att plugga, och jag har då ändå ingen aning om vad det skulle vara för skola så. Men.. det ordnar sig nog!  Är även tränare för Ice Climbers/Piteå Cheerleading Ice tillsammans med Petra. Mer info om oss kan man hitta på våran hemsida http://www.iceclimbers.se/ där vi ständigt söker nya medlemmar ;) Man kan även hitta oss på http://www.youtube.com/IceClimbersCheer

Kramar
Veronica

RSS 2.0