Balfrisyrer

Det kanske är några av er som ska gå på balen till våren? Jag hade tänkt lägga upp lite bilder, tips och idéer på frisyrer. Låter det bra? :) Här har ni några bilder och längre ner har jag lagt till några länkar som ni kan besöka =)



Min balfrisyr 2008.
Jag valde att ha en enkel frisyr och blommorna gjorde den verkligen superfin!

 
Becca på balen 2008. Jag gjorde hennes frisyr, har dock ingen bild bakifrån där
jag hade gjort en bred inbakad fläta som jag hade "bakat in" i frisyren.




Jag tycker det är superfint att ha håret på ena axeln om man har långt hår eller löshår. Dock så tycker jag att det är många som har denna frisyr just nu så den blir rätt så tråkig i längden. Gör något roligt av den? Lite rockigare med slarviga lockar, en hög lugg, en fläta på sidan eller i luggen?


   

Bilder från http://www.haircomesthebride.com/


Här har ni en hemsida som har bilder på brudfrisyrer, ta bort tiaran/slöjan/kronan så har du en balfrisyr istället ;)
http://www.brollopsguiden.se/galleriet/frisyr.php

En hemsida även här med vackra brudfrisyrer.
http://www.haircomesthebride.com/photo1.htm

Här kan man se bilder från alla olika håll + före bilder. Enkla och vackra frisyrer =)
http://www.haircomesthebride.com/photo-Passions.htm

Även på denna hemsida finns det många bilder på bal/brudfrisyrer.
http://www.frilla.se/?level=album&id=23&plog_page=1

Turkland här kommer vi!

Äntligen har vi bokat en resa! Jag, min pojkvän, hans föräldrar och syster och hennes pojkvän kommer fara till Alanya i Turkiet den 29 maj! :D Så vi har bokat en vecka på Hotell Boulevard. Åh så härligt det kommer bli! Helst av allt hade jag velat fara nu, men det blir skönt att fara lite senare så man hinner spara ihop lite money ;) + att SM är helgen före så det blir perfekt! Ska bli så himla kul att fara med alla i hans familj =) Jag längtar!



Thomas Sabo

Åh jag VILL ha!! Ge mig! :D







Sen finns det även lite roligare grejer ;)






Du hittar fler berlocker m.m. på Thomas Sabos hemsida. Här är en länk direkt till shopen:
http://shop.thomassabo.com/sweden/charmclub_overview.html

Färgat håret

Igår färade Behara mitt hår, jag älskar det! :D Jag är suuupernöjd! Hon och Sofia vill att jag ska ha lila/plommonfärgade slingor nästa gång.. får väl se vad jag vågar ;) Var även på möte efter att vi hade färgat håret och när vi var klara där for jag och Ante och hälsade på mamma, hon fyllde år igår =) Så då fikade vi en massa där. Shit vad jag fikade igår :O haha.. för efter att vi hade varit hos mina föräldrar så kom Emelie till mig och vi bakade muffins och såg en härlig må-bra film. Kommer dock inte ihåg vad den hette? Fransk sex and the city- inspirerad film i alla fall =)

Har precis varit på Mio och lånat hem en grå matta.. vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den var snygg men den blev nästan lite mörk tror jag? Tar en bild på den senare :)




New York

Idag tog jag lite bilder på lägenheten sen vi har ändrat om lite =) Det är som sagt lila, grått, svart, vitt och New York som gäller nu ;) Ska ta lite mer bilder sen när jag har städat upp lite hemma :P



Har målat nya tavlor med New York tema. Målade även ramarna svarta =)



Buddha tavlan ska bort och hade kanske tänkt sätta dit en hylla eller en annan tavla?
Vad tycker ni om de nya lamporna? Just nu har vi bara lånat dem med vi ska nog köpa dem. Dock svindyra :S



Mattan är lånad av mina föräldrar men vi funderar på att köpa en liknande eller en grå.
Älskar lilafärgen =)


Färg eller svartvit?

Vilken var finare? : )




lördagkväll

Har varit på gymmet, hade ingenting för mig så då for jag dit ;P Jag har ju som sagt köpt ett korpen-kort så jag har varit där typ alla dagar i veckan. Idag joggade jag dock bara. Det var härligt och jag märker hur kondisen redan har blivit bättre :D Känner att jag behöver träna upp ryggen och nacken, men även magen och armarna (förbereder mig redan inför frisöryrket ;) haha). Synd bara att gymkort är så dyrt! :S menmen.

Pappa kom hem idag från Afrika, trodde inte jag skulle få se han förens om en vecka till. Men han lurade oss alla.. till och med mamma ;P Skönt att ha han hemma, fastän jag inte träffar han så ofta..


Veckan har varit rätt jobbig för min del.. Mycket upp och ner. Tack för att jag får prata av mig med Er, ni betyder mycket för mig.



Och du Becca,
Jag saknar dig! Hoppas allt gick bra idag =)


Måndag

Nu har jag varit på Vägledningscentrum igen och lämnat mina slutbetyg och ett personligt brev. Hoppas allt går igenom nu! Det är däremot inte så säkert att jag ska få något mer än ett studiebidrag så jag får väl se vad min handledare säjer ^^ Tycker ju att de borde kunna hjälpa till med pengar. Jag menar, om jag får gå som lärling finns det en stor chans att jag få fortsätta jobba på salongen. Vilket betyder att jag inte längre är arbetslös, eller ja.. arbetssökande som man ska säja. Det enda vi behöver är lite hjälp ekonomiskt så fixar det sig sen..
Hoppas! Jag har aldrig velat det här så mycket som jag vill det just nu!


Nervös

Det var väldigt länge sedan jag var såhär nervös! Jag skakar.. Jag har äntligen tagigt tag i mig själv och tagit reda på om det finns någon möjlighet att få gå som lärling på salongen som jag jobbar på. Jag lovar att jag satt i minst 20 min och bara tänkte ut vad jag skulle säja till henne. Varför är jag så nervös? Jag kan i alla fall pusta ut någorlunda nu. Hon kan ta emot mig osm lärling(!).. men (tyvär kom det ett "men") om jag inte får någon ekonomisk ersättning från antingen vägledningscentret eller arbetsförmedlingen så har hon inte råd att ha mig som lärling i År. Jag har varit på båda ställena och hört och arbetsförmedlingen har inte möjlighet att hjälpa mig, först måste jag vara medlem i arbetsförmedlingen i 6 månader sen kanske jag får gå på en praktikplats. Men den är bara 12 veckor lång, så då hinner man ju inte bli frisör. De skickade i alla fall vidare mig till Vägledningscentret. Där var jag idag. Fick skriva på en intresseanmälan som hon skulle lämna till hennes chef och ska lämna in ett personligt brev + betyg på måndag. Så det KAN hända att det går igenom, men ingenting är säkert. Jag sa till min chef att jag kan gå gratis.. bara hon utbildar mig. Jag vill det här så gärna, men nu är det bara att vänta.

   
Bilder från google

Roses

Titta vilka söta ros-örhängen jag har gjort =)
Har gjort dem i rött, gosa och silver ;D





Lila, lila, lila, lila

I veckan har jag städat undan alla tomtar, julstjärnor, röda lyktor och julgranen, är det bara jag som blir less allt julpynt jättefort? Julpynt ska man ha i december och fram till någon dag efter jul tycker jag ;)
Igår for jag och shoppade lite nya saker till lägenheten.. nu är det lila som gäller ;D Köpte 2 kuddfodral i mörklila, tre ljuslyktor, en duk, några blockjus och en ny affisch med New York motiv som jag har satt upp ovanför tv:n, det blev skitsnyggt! Sen ska lamporna som är ovanför barbordet bort och även den stora buddha-tavlan och några vaser =) 

Igår var jag föressten på arbetsförmedlingen, känns inte alls kul att behöva fara dit. Men jag gjorde det mest av anledningen att jag vill höra om det finns möjlighet att få bidrag till en lärlingsutbildning. Men det såg inte allt för ljust ut. först måste jag vara medlem i arbetsförmedlingen i 90 dagar, sen efter ytterlitgare 90 dagar kan dom kanske hjälpa mig med en praktikplats eller en utbildning som är 12 veckor lång. Det finns alltså inte så stor chans att få bidrag till en lärlingsutbildning, men man vet aldrig vad som kan hända. Men han jag pratade med tyckte att jag skulle fara och höra med Vägledningscentret, kanske dom kan hjälpa mig? =)

Imorron flyger min pappa till Afrika.. så jag ska fara till dom på stugan ikväll och hälsa på =)

Nä nu måste jag fortsätt laga mat ^^

Världens godaste hemmagjorda godis!




År 2008 i bilder

Nu ska vi se.. jag hade tänkt lägga upp lite bilder från 2008 från olika händelser eller bara helt enkelt saker jag minns som gjorde 2008 ett bra år för mig =)

En härlig start på året kan man lugnt säja. I två och en halv vecka var jag och min familj och två andra familjer som vi känner i Thailand (Koh Samui och Phuket) Jag SKA dit igen :D




Tillbaka till kylan, I mars tog jag, Andreas, Micke och Carro en spontan tripp till Antes Stuga i Långsel =)


Det var sjuukt mycke snö där! Snö, klarblå himmel, sol och skoter.. kan det bli bättre?


Vi tränade stenhårt, hade ett bra program och vi ville verkligen vinna..
 och det gjorde vi! DM guld till Ice Climbers i Luleå.



Jag har aldrig varit mer stolt! Hoppas ni gör mig lika stolt i år ;)


Vi hade utställning med Estetklasserna. Haha ser ni Sandra?


Jag och min älskling flyttade ihop 1 juni =)


Balen =) Hade på mig min klänning som jag köpte i Thailand


Skolan tog slut och jag tog studenten! Här med världens bästa Becca =)
ES3A2 sha lalalaal!


Jag, Andreas och hans syrra Carro drog till Stockholm =)


Groutstuntet Ice eXplosion startade mer seriöst =)


Modevisning arrangerad av Hårstudion.
Emma och Jag gick för Katarina K.


Jag började göra smycken och intresset bara växter och växer.
Jag startade en blogg, veronicassmycken.blogg.se


Ettårsdag i Umeå =)


En mysig jul på stugan


Jag och några vänner gick ut i det blåsiga vädret och tog kort, bla för lite reklam för mina smycken =)
Becca sminkade även till hennes portfolio =) Fler foton kommer sen!


Nu har jag lagt upp nog många bilder ;)
Men ändå ett rätt så händelserikt år.
Hoppas 2009 blir ett bra år=)

2009

Gott Nytt År allihopa! :D
Hoppas att ni hade en härlig kväll igår, det hade jag i alla fall =) Vi tog det mest lugnt. Jag och Emelie lagade mat hela dagen kändes det som, men det var det värt för gott var det ;) Vi spelade även lite spel och gick ut till södra hamn och var där under tolv-slaget =)



Förätten av Emelie. Mums!


Salladen som man knappt ville ta ifrån för den var så fin! =)


Till varmrätt blev det fläskfile och potatis =)
Efterrätten tog jag aldrig kort på, men det blev glass med chokladsås och marshmallows.


Dum som jag är så tog jag aldrig kort på dukningen, men fint var det i alla fall ;D


Våran byrå fick bli ett buffé-bord där vi hade maten.  


Vita dukar, silver och vita julgranspollor, silverglitter och lite annat kul hade vi dekorerat våran lägenhet med =)



Emelie <3


Haha Kottis ;P


Antepante :D


Jocke kom förbi en sväng =)


Min andra nyårsafton med dig älskling <3
00.00



Tack för en bra kväll =)

Esmée Denters

Den här tjejen har en helt otrolig röst! Hon började med att lägga upp filmer på youtube när hon sjunger..

 
 
..och nu har hon spelat in en låt med Justin Timberlake! Det är helt galet så duktig hon är! 



Vilken röst! =)

 

Kolla in den här lillen också ;P Han har också en otrolig röst (sjunger för Esmee Denters)
 

RSS 2.0