Norrland Hair Open

Jag vann tyvärr inte tävlingen men jag är väldigt nöjd ändå! Jag hann klart i god tid och jag har fått mycke bra kritik.

Tack snälla söta Charlotte som ställde upp som min modell! Du var så vacker och duktig! Och tack min fina Becca för hjälpen med make up:en! Utan er hade det inte gått :)

Här har ni mitt tävlingsbidrag till Norrland Hair Open - tema "röda mattan":
Nu köör vi!

Idag gäller det! Jag som brukar vara så lugn är alldeles hyper nu..! Klockan 14 idag tävlar jag. Önska mig lycka till :)

Tävling på lördag

Jag vet inte vad jag har gett mig in på! Jag ska tävla på lördag och jag är SÅ nervös!! Det är "röda mattan" tema då vi ska göra en upsättning inspirerad av de temat. Hämtade klänningen idag. En silvrig snygg klänningen från Cinderella med en massa paljetter på.  Sen har jag ju proffshjälp av Becca med make upen och så har jag en grymt snygg modell ;) Jag tror det blir bra!

Modevisning


Under tjejkvällen hade småstaden en modevisning där alla butiker var med! Våra modeller var SÅ duktiga!!

Min modell, Snygga Charlotte, som ska stå modell för mig till en frisörtävling i mitten av oktober :)


                           

Sofias modell 

Carros modell, som hon har färgat i en mörklila bas med gröna och lila slingor i 

Jennifers modell. Som fick en snygg kall röd färg :)
Ewa och Patrik 20/8 - 2011

Här kommer några försenade bilder från Ewa och Patriks bröllop. Tack för att jag fick vara med och jag önskar er all lycka <3


September och Goldwell weekend

Första helgen i september åkte jag iväg till Stockholm med jobbet för en inspirationshelg med Goldwell (frisör leveranför). Fredagen började med middag på Jensens Böfhus, sen gick vi tillbaka till hotellet och bytte om till Glamrock-temat som skulle vara under visningen och festen på kvällen.Lördagen bjöd på tre föreläsningar som var otroligt bra! En med Tina Turner, en med Per Johansson (Grundaren av Glada-Huddik teatern och historien bakom "Hur många lingon finns det i världen", som ni bara måste se!! och så fick vi lyssna på Filip och fredrik.

Under kvällen såg vi ännu en grym visning på Ambassadur, här är några av modellerna:Efter visningen spelade September!Sen stannade jag och Jennifer och dansade tills fötterna värkte! :)


RSS 2.0