Torsdag natt.

Vad jag känner mig seg.. klockan är alldeles för mycket och jag borde ligga i sängen och sova nu. De senaste dagarna har jag somnat före 23 för att jag har varit helt slut. Det tar på krafterna att jobba, speciellt när man inte är van. Är snart klar med andra veckan på jobbet. En vecka och två dagar kvar! Efter det så är jag ledig i tre veckor innan jag börjar som lärling. Det närmar sig!! Under de tre veckorna kommer jag och min söta Andreas fara iväg på en mysig weekend till Sundsvall. Vi ska bo på hotell, shoppa och bara umgås. Det ska bli såååå mysigt : ) Jag kommer även hinna med att hjälpa till på två stora visningar som vi kommer ha, bland annat en för Kungen. Så det blir spännande, jag ahr som uppgift att sminka.

Annars då.. vad har hänt? Är lite krasslig nu. Väldigt många jag känner är sjuka nu så snart drabbas jag väl också. Vill inte bli sjuk. Dårlig timing. Pdol har varit, det regnade båda dagarna som jag var in men hade riktigt kul ändå. Under lördagan hoppade jag som aldrig förr på en konsert, sjukt kul! Tiden gick som vanligt väldigt fort. Jag har även hunnit med att bo en natt i en svindyr ful stuga på frevisören camping där Andreas föräldarar bodde med husvagn och begav oss dagen efter på Ikea. Väligt mysigt ställe :) Jag har inte hunnit bada något, jobbat varenda dag som det har varit sol i princip och de dagar det har varit bra väder har jag inte hunnit sitta ute. Har även varit på en riktigt skojjig grillfest hos Skea och Becca med tävlingar och tipsrundor och så har vi haft våran inflyttningsfest.


there's no else in this world like you

Take a look in the mirror, you're beautiful
Take a moment to love the one you are
Learn to accept yourself, coz it's the truth
Can't love nobody else, until you love you
Den är så vacker och sann :)

Föressten..

Jag har klippt mig!

Före:
Nu är alla slitna toppar borta och jag ät jättenöjd ;D

Äntligen hemma.

Äntligen har vi flyttat (även om vi har bott här i 2 veckor nu), äntligen har vi fått internet! Haha! Nej men vi stormtrivs redan och det känns verkligen som "hemma". Jag tror inte ni förstår hur skönt det är att få sova i en säng. Att få äta frukost i ett kök och att ha en balkong. Jag är nöjd. Det mesta är redan uppe, men det saknas lite tavlor bland annat. De enda som vi har lagt pengar på är soffan och köksbordet, resten fick vi av mina föräldrar eftersom att de flyttade i samma veva och skulle slänga allt annars. Perfekt för oss ;)


Köket
Jag älskar att renovera! Och även om det gäller en hyresrätt på budgetnivå så tycker jag att det är superroligt : ) Vad som har hänt egentligen är att jag har målat om den gräsliga kryddhyllan vit (bild kommer senare) och målat fogarna mellan kaklet vitt. Det ser redan mycket frächare ut. Vi funderar på att sätta svart kakeldekor i köket också, men jag kan inte hitta det någonstans i stan så jag får kolla runt på internet. Bänkskivorna fick vi bytta när vi flyttade in och vi har satt upp en lampa ovanför köksbordet. Har ingen ny bild på hur det ser ut just nu, men det kommer nog snart.
Sovrummet
Sängen och sängramen har vi fått av mina föräldrar. Egengjord och designad av dem. Riktigt snygg men lite jobbig att kliva ut på morronen. Tapeten är ljust grå och det funkade perfekt med de lila/grå/svarta gardinerna. Vi funderar om vi ska sätta upp en hylla i samma träslag som sängen ovanför eller om vi ska sätta upp en tavla. Värt att fundera på då vi helst inte får göra så många hål i väggen..Vardagsrummet
Den tidigare ägaren hade satt upp en skitsnygg fondtapet i mörkgrå/svart. Jag brukar inte vara mycket för mönster men den här tycker jag verkligen om. Soffan är köpt på Mio och divanen fungerar som en liten avskärmning från datahörnan som vi har bakom.Har hunnit sätta upp en hylla ovanför soffan, men har ingen bild på det än.


Svarta gardiner har kommit upp, har bara inte hunnit ta några bilder på det än.


Tv:n ska upp på väggen, men vi väntar nog tills vi har råd med en större tv. Då åker denna in i sovrummet. Ovenför byrån någon stans vill jag ha en stor klocka.


Det här är allt ni får se just nu. Lägger in fler bilder så fort jag har tagigt några nya :)

RSS 2.0