Nya tavlor

Två nya tavlor "Carpe Diem" och "Fånga dagen". Målade i akryl.







Synd bara att dom inte passar in i lägenheten. Vi har allt annat i så varma nyanser. Eller gör det någonting?

Shopping

Igår tog jag och Sara en tripp till Storheden i Luleå =) Vi var där hela dagen och det var riktigt mysigt och huur länge sen som helst som jag var dit! Köpte mig några nya muggar, ett cd-fodral som rymmer en massa cd-skivor till cheeren (man tappar bort dom hela tiden och bränner nya) , nya vantar, en lila ögonskugga och en "målarsvamp" ;P

 
I Saras nya fina bil påväg till storheden =)


Sara tyckte det var roligare att se på Bamse än att shoppa ;)


De nya muggarna, 9:- på rusta :D

Klippt!

Jag har skaffat LUGG!




Vad tycker ni? =)

Shampoo


Jag har blivit rekomenderad ett shampoo. Sensi balance heter det och kommer från Loreal. Har just märkt att jag har fått jättetorr hårbotten. Det irriterar och kliar mer och mer. 
Det här shampoot har en lugnande verkan på känslig och irriterad hårbotten och skyddar hårbotten samtidigt som den är milt rengörande och ger ett glansigt hår. Hon rekomenderade även att jag ska sätta balsam i hårbotten också, så det ger dubbel effekt. Just nu sätter jag bara balsam på längderna. Så förhoppnigsvis blir det bättre!

Modevisningen

Nu kommer ni få se en hel del bilder från i fredags på modevisningen/frisyrvisningen.
Bilderna är tagna av Sara (http://dreamaboutme.blogg.se) och jag orkar inte lägga upp alla bilder.

De som medverkade:
Cubus, JC, Gardin Galleriet, Life, Umberella väskor, Intim underkläder,
Vero Moda, Cinderella, Hårstudion och Katarika K. 




Emma och Jag. Keramik-korsett av Katarika K. Cellofankjol och hår av Hårstudion.


Vi fick stora släp bak på kjolen, som var gjord av cellofan.


Dansare från christinaskolan. Ansiktsmålningar av mig och Emma.


Cinderella visade jättefina klänningar


Hon var så vacker! Hårstudion fixade frisyren.


Hårstudions läckra frisyrer!


Ännu en kreation av Hårstudion


Emma, Alma och Jag. Väskorna är också från Katarina K. Jättefina och helt gjorda i keramik =)


Emmas frisyr från sidan.


Min frisyr, men den har förstörts lite.


Emma och jag ;D

Rosa bandet modevisning

Jag har haft världens roligaste dag idag! :D Halv elva satt jag på Hårstudion och fick mitt smink, det blev ett "rosa sträck" över ögonen. Efter att jag hade fått sminket så fick jag min frisyr.. den blev heeelt underbar! Den såg nästan ut som den frisyren jag hade på balen :) Sen spenderade jag resten av min dag där och hjälpte till. Skrev bland annat över 200 lappar som var till dom som skulle hänga av sig jackan i garderoben, tittade på när alla andra fick sina läckara frisyrer och sen sminkade jag och Emma alla danstjejer från Christinaskolan.. dom blev så himla söta! :) Kvart över sex var vi klara.

Så med paraplyet i handen skyndade vi oss till coop och köpte lite dricka och sånnt och drog iväg till Nolia där visningen ägde rum. Alla var så coola! Dumma jag som glömde kameran.. men förhoppningsvis tog några andra bilder som jag kan få ^^ Det var en helgrym kväll och det var nog jag och Emma och alla frisyrmodeller som var läckrast på hela stället ;) Vi hade på oss en korsett av keramik som man snörde med läderremmar och till hade vi en STOR kjol av cellofan (ni vet sånnt som man kan ha runt presenter och korgar)
Bilder kommer förhoppningsvis senare =)

Tack för en lyckad kväll! Speciellt tack till Hårstudion, Maria som var koreograf och sist men inte minst Katarina K! Som förövrigt är världens gulligaste, heeelt underbar =) Vi fick förresten var sin mugg av henne! Som sagt världens gulligaste!


Onsdag

Jag och Andreas har precis sett klart James Bond - Casino royale. Vi hade tänkt fara och se den nya bond-filmen när den kommer ut. Men jag har faktiskt inte sett så många av dom filmerna (ingen) så jag ville i alla fall se den näst sista före vi ser den nya på bio. Den var faktiskt över mina förväntningar :)

Har väl inte gjort så mycket idag. Låg fortfarande i sängen när Andreas kom hem från jobbet. Då hade han jobbat 4 timmar. Kring tre gick jag hem och hälsade på mamma och morfar och åt hennes goda köttsoppa :) Efter det har jag inte gjort så mycket förutom att vi har gått en långprommenad på 1 timme och sett Roomservice, Oskyldigt dömd och James Bond filmen.

 

Jag älskar dig hjärtat!



Nuu är jag trötter och hade tänkt gå och lägga mig. Sov gott!


Groupstunt träning

Gryymt bra träning idag! Groupstuntet gick huuur bra som helst! Vi klarade fulldown från lib extension (vi har aldrig gjort det tidigare trån en extension!), en rolig snurrgrej från straddle sit, 360 till elevator, superhöga cradles och Isso klarade flickis på marken! :D Otroligt bra jobbat idag allihop!

Det finns inget bättre än cheer och groupstunt <3 

   
Tidigare bilder från groupstunt träningar. Alla är tagna av Petra (http://pivii.devote.se/).


Armband

Jag har verkligen fastnat för att göra smycken! Det är ju superkul =)
Dom här armbanden är de som jag har gjort senast.




Det här armbandet gjorde jag sist. Jag klippte sönder ett halsband som jag aldrig använder
och gjorde om det till ett armband istället. Just nu lite för stort, men det ska fixas!




Jag är såå förälskad i lila just nu! Så varför inte göra ett armband med lila pärlor?
Dom lila pärlorna är träkulor som jag har målat, istället för att köpa färdiga.
Billigare och mer personligt ;)




Dom här söta pärlorna köpte jag på coop för ett tag sen.
Har inte vetat vad jag skulle göra med dom tills nu.
Jag målade några träkulor som jag hade beställt från Panduro´s hemsida tidigare i år
och gjorde ett sött armband av dom.


Tisdag

Nu sitter jag här. Klockan är snart 11.00 och jag har hunnit duscha, sminkat mig, ätit frukost, klätt på mig, träffat Emma, suttit på Ekbergs konditori i en timme och gått på stan med henne. 
Egentligen var det meningen att vi skulle hinna fara till Hårstudion så att dom kunde kolla på Emmas hår och berätta lite om fredag. Men då var inte hon som skulle göra frisyren där, utan började klockan 14.00. Eftersom Emma går skola i Luleå och börjar 12.00 så gick inte det speciellt bra.. Sen hade vi även tänkt hinna med att fara till Katarika K. som gör kläderna vi ska ha på oss, eller "keramik-toppen" kanske man ska kalla det. Men då hade inte hon möjlighet att komma då heller. Så jag ska dit efter tolv idag och testa den istället =) Så far Emma och gör det imorron, spännande!



Ändrade planer.

Tyvvär så blir det nog ingenting av cheeruppvisningn på Hårstudions modevisning på fredag. Det var synd för det hade varit riktigt kul! Men jag ska däremot vara med i visninegn! Jag vet inte om jag tycker att det är mest kul eller mest läskigt, men spännande ska det bli hur som helst! De undrade om någon mer i min längd skulle kunna tänkas vara med, så jag frågade Emma i cheeren och det var ju klart att hon ville ;) Vi får väl veta mer på måndag efter deras möte. Kul !

Jag vill resa!

Idag har jag spenderat heela dagen med mamma =) Hon och pappa kom hem idag från New York! Jag fick se en hel del bilder som dom har tagigt, och dom har hunnit med massor med grejer på bara 6 dagar. De har åkt hellikopter över New york, åkt en stor båt och sett frihetsgudinnan och Manhattan därifrån, tjejerna har varit på en Mamma Mia föreställning meddans killarna var och såg NHL hockey, de har ätit middag på en snurrande restaurang (som låg på 49:e våningen på deras hotell), bott på lyxhotell på den stora gatan som man alltid ser på filmer (kommer inte på namnet), de har gått i central park och sett Empire state building (?) och Ground Zero (?) och em massa mer saker. Jag är riktigt avundsjuk! ;)
De hade köpt två jättefina doft lotioner/duschcremeer som luktade hur gott som helst från Viktoria´s Secret, en t-skirt där det står Ner York där framme och City där bak, och en fin lila sjal :) Tack <3


Här har ni föressten en bild på gatan som de bodde på. Bild från google


Jag vill också resa!
Om ni fick välja vart som helst, vart skulle ni resa då? ;)

Jag tror jag skulle välja.. Florida, New York, Cypern, Indien, Brasilien eller någon mindre ö där det inte kommer så mycket turister. Vet inte riktigt vart men någonstans där det är fint väder, vita stränder och turkost vatten :)

Skulle kunna skriva upp hur många ställen som helst som jag vill resa till. Men för tillfället lutar det mer åt en sistaminuten resa till Turkiet eller liknande till våren/hösten istället :)

cheer <3

I flera nätter nu har jag legat vaken flera timmar och inte kunnat sova. Det enda som finns i mitt huvud nu är cheer! :D Programmet och låten spelas upp om och om igen i huvudet och jag försöker hela tiden komma på nya idéer. Inatt låg jag och tänkte på modevisningen som vi ska uppträda före. Hårstudion arragnerar den för rosa bandet. Det kommer bli grymmt kul, eller hur flickor? ;)


Cheerkväll

Nu är jag verkligen trött.. ska strax gå och bädda ut soffan. Ibland suger det verkligen att ha en bäddsoffa! Jag vill verkligen ha en tvåa snart så man kan ha ett sovrum.
Ikväll har vi i alla fall haft en mysig cheerkväll =) Vi lagade tacos, pratade, lekte, åt en massa godis och såg SM-videon och en film ^^ Nu taggar vi inför DM 2009! ÅÅÅH vad jag LÄNGTAR :D

Bjuder på en bild när Isso gör en heelstretch i extension ;)


Bilden tog Petra på träningen i tisdags.

Imorron kommer jag jobba heeeela dagen. Först Hårstudion 10-15, sen börjar jag på Havsbadet 16.00 och ver inte hur länge jag kommer jobba. Men vanligtvis brukar jag sluta kring 23-01 ungefär. Jag lär vara helt död.

Ännu ett extrajobb?

Idag har jag faktiskt hunnit med mycket :) Klockan 07.00 var jag på väg till Luleå. Jag hade lovat pappa att jag skulle köra dit ena bilen meddans han skulle lämna mustangen där. Så då ska jag och min farbor hämta den på fredag. Eftersom mina föräldrar far till New York imorron! Fuskigt!

I alla fall.. när jag kom hem bytte jag bara om och gick till stan. Café Piteå sökte personal, så jag tänte att jag kan ju söka dit. Egentligen behövde dom en erfaren person som ska jobba mer i köket och göra varmrätter.. Men jag fick komma imorron och provjobba ändå (fast då blir det att stå i kassan, servera osv)! :D Hoppas, hoppas, hoppas jag får jobb där (och att det blir mer än extrajobb)! Kul att jobba på ett café ju =)

Idag har jag gjort ett fint armband.. jag får mina pysseliil ibland ;)
Hur kul vore det inte att bli smycke designer?!




Foto och smycke av mig.

Helgen som var..

..var nog den trevligaste på länge!

Jag, Petra och Sara överraskade Becca med att bjuda henne på middag på Golden Dragon på fredagen :) Vi hade sagt att vi skulle laga mat tillsammans hemma hos mig. Så vi sa att vi skulle fara på coop och handla tillsammans. Men då gick vi till golden istället. Det var riktigt mysigt och mycket gott! Efter att  vi hade ätit så gick vi vidare till Nodo och fikade och satt där hela kvällen. En riktigt lyckad kväll!







Dagen efter, på lördagen blev det fest hos mig. Lite för att Becca kommer flytta. Vi blev rätt många i våran lilla lägenhet. Men det gick och kul hade vi! ;D Efter det blev det utgång på pentan. Lite bilder från i lördags :)


Becca med hennes fina hatt som hon fick av Åke


Lite folk


Best friends <3


Älskling och jag <3


Åke, Emelie och Emma =)


Robin och Kotte var på partyhumör!


Denna bild får avsluta min kväll ;)


Söndag

Nu var det ett tag sen jag bloggade faktiskt. Men det har för ovanlighetens skull hänt en hel del den här veckan :) Har färgat håret på både Becca och Sara, börjat att göra ett tävlingsprogram inför DM 2009 (bra att vara i god tid, tro mig), tränat, gått på bio.. okej.. kanske inte var så mycket. Men på något sätt var alla dagar fullbokade ändå.


Idag hade jag verkligen kunnat ligga i sängen hela dagen. Men inte det. Jag har ju mitt städjobb, direkt efter det ska jag fara och träna juniorerna och efter det blir det vanlig träning. Gick hem i spöregn efter träningen. Byxorna var alldeles dyblöta och kalla :p Och när jag kom hem möttes jag av det här.




Tack min underbara! Du räddade min dag
Jag älskar dig <3

styleroom.se

Upptäckte en inspirerande hemsida om inredning när jag kikade på någon annans blogg. www.Styleroom.se heter den. Där får man lägga upp sina egna bilder i album på sin lägenhet/hus/stuga osv. Man får inspiration från andra, man får respons och tips och råd på vad man kan förbättra =) jättekul!



     
Bilder från hemsidan. De har verkligen hur fint som helst!

http://www.styleroom.se

Mina album
http://www.styleroom.se/users/verran



Åh, jag älskar inredning! :D

RSS 2.0