Turkiet

Imorronbitti drar jag till TURKIET!!! :D Jag ska bara sola, äta gott och köpa en massa billiga kläder! ;) Puss på er alla som får stanna hemma i sverige ^^


Tog denna bild när jag var i Thailand förra året =)

SM

Imorron, imorron, IMORRON!!! far vi till Nyköping och ska tävla i SM! Tiden har gått så fort och det känns som att det nyss var DM. Jag är supertaggad och längtar sååååå mycket! Vi ska ge gärnet på söndag och hejja på hela LCD ;D Det kommer säkert bli en resa som man sent glömmer :) Önska oss LYCKA TILL! <3

Nej nu måste jag klä på mig, ska möta upp Emelie på stan och så ska jag köpa guldglitterspray, spray och en massa annat som vi behöver till tävlingen.

Visste ni?

Att ett shampoo som du kan köpa på Ica, H&M, Coop m.m. innerhåller små små plastkulor. Dessa kulor gör att vi som shamponerar oss känner att håret blir silkesmjukt och fint. Vad de egentligen gör är att de fastnar i de små fjällen som finns i hårstrået. Då kanske du ju gissa vad som händer när du plattar håret? Plopparna som är av plast och har fastnat i fjällen smälter ihop med håret och de får en jättedårlig kvalité vilket gör att tex färgen eller toningen inte fastnar lika bra längst nere på håret. Dessutom innehåller de ännu mer vatten än vad shampon som ni kan köpa hos eran frisör gör. När de innehåller mer vatten gör det att det löddrar mer.. men det är ju inte så konstigt eftersom att shampot redan är utspätt med vattnet.  
 

Ikea

Hittade massor av grejer som jag vill ha från Ikea!





Inspiration från styleroom.

Älskar styleroom.se! Jag får så mycket inspiration och kan sitta i flera timmar och bara titta. Jag längtar tills vi får flytta! Här är några inspirationsbilder =)



Funderar om man kan ta bort spegelskåpet som är uppsatt i badrumet och sätta dit en egen spegel. Hatar verkligen de hemska skåpen som finns i hyreslägenheter.





Väldigt stilrent och enkelt. Kommer säkert att sätta svart kakeldekor på plattorna i nya lägenheten också. Vi kommer även ha en kryddhylla som på bilden ovan, dock i trä så ska måla om den vit hade jag tänkt.



Tycker vekligen att det är snyggt med svartvitt!


Såhär skulle jag vilja ha! En svart soffa har vi ju beställt, har tittat på det där vita runda bordet hur länge som helst och vi kommer att få mina föräldrars ljusa matta. Ser det okej ut att ha ett vitt bord med en ljus matta under? Mattan är nämligen inte kritvit utan lite mer creme färgad.


Helt i min stil =)


Showboat med jobbet

Jag har haft världens mest inspirerande och roligste söndag och måndag! Jag åkte med resten av Hårstudion till Stockholm på söndag morgon, där åt vi en riktigt god lunch och gick genom gamla stan till Showboaten som skulle ta oss till Åland där  vi och flera hundra andra frisörer skulle vara på. Vi hade först en konferans och pratade lite om mål, vad vi kan göra bättre och vad arbetsplatsen betyder för oss. Sedan gick vi och böt om till lite finare kläder, fixade håret  och såg en rikitgt bra visning där de stora märkena som Sebastian, Björn Axen m.m. visade upp fullt med vackra och snygga frisyrer, färger och klippningar. Älskade första delen av visningen där de dansade. Efteråt gick vi och minglade med många andra frisörer medans vi väntade på middagen. Det måste ha varit ca 90% tjejer och 10% killar på båten, varav de 10% var bögar :) Vi fick en 3 rätters middag som var hur god som helst! Såg föressten Bobby och Hasse Aro på båten.. någon som ver varför Hasse var där? :O Efter middagen var det shlager show och dans hela natten med kareokebaraer och shlagerdansgolv.. jag dansade till 3 på natten och hade så jäkla kul!


Båten var rätt stor, eller vad säjer ni?


Första visningen


De dansade


Grymmt duktiga!


Lite mer annorlunda uppsättningar


Rätt läcker!


Älskade Björn Axéns modeller!


Här står vi och väntar på att få äta middag :)


En grupp som körde nya och gamla shlagerlåtar! Grymma!!


Johanna och killen vi dansade med ;P


Verkligen läckra efter att ha dansat i 3 timmar ;P


Dagen efter vaknade vi tidigt, åt en underbart god frukost och sen gick vi mellan olika workshops där de berättade och visade lite om söndagens visning.


Björn Axén, de gjorde uppsättninagr och berättade lite hur man skulle göra dem. Snacka om att jag fick inspiration! Jag vill bli frisör nu! :D


Ett av resultaten =)


Trött, förkyld och med fullt av inspiration är jag hemma igen. En rolig resa som jag gärna gör om igen! :)

Du är allt <3

17 månader idag älskling <3

Jag älskar att få vakna på mornarna och ha dig brevid mig, känna dig nära.
Jag älskar att du finns i mitt liv, dag som natt. Att du alltid finns om jag behöver prata, att du alltid lyssnar och vill att jag ska må bra.  Jag älskar din lejda humor och att du alltid får mig att skratta.. även fast jag inte är på ett bra humör. Jag älskar dig för att du är du. För att du är en vacker person och för att du har världens finaste personlighet.

Jag älskar dig hjärtat mitt!
Du och jag







I Långsel






Julafton -08




Balen


Ettårsdag



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår



<3





Värk

Jag hade jättesvårt att somna inatt. Låg vaken i typ två timmar. Försökte med att se på tv tills jag blev trött.. men jag blev bara piggare av det. Stängde av tv:n, vände mig om, men jag låg bara där och stirrade i taket helt klarvaken. Mina handleder värkte så otroligt mycket och min ena axel gjorde ont. Jag har aldrig haft några problem med handlederna, men igår dunkde det och värkte. Tror att jag vaknade minst tio gånger under natten på grund av att kroppen gjorde ont. Ändå på något vis lyckades jag sova till halv tio.

Vi var med cheeren och krattade ett område på Tuna i Luleå igår. Det var ett väldigt tungt jobb för axlar, armar, rygg och handleder.. men som tur är så är det rätt snabba pengar. Vi får 5000 för det och vi ska kratta en gång till den 18:e. Då vi får ytterligre 5000, som går direkt till SM kassan. Resan mellan Arlanda och Nyköping blev nämligen dyrare än det var beräknat. Blir i alla fall skönt att slippa lägga ut något själv.

Måndag

Oh så skönt det är att vara ledig ibland. Idag har det varit riktigt härligt ute! Jag och Andreas gick på stan en sväng, han köpte sig ett par vita skor som han hade köpt likadana av fast svarta i helgen.. riktigt bra pris så då är det bara att passa på ;) Hittade massor av snygga skor men det får tyvär vänta. Pengarna räcker inte till allt. Köpte iaf en jättefin korallrosa bikini från  H&M och ett nytt puder. Sen satte vi oss på en bänk och åt glass :) Idag har vi föressten beställt våran nya soffa! Det tar ca 6-8 veckor att få hem den så de är därför vi är ute i så god tid ;)




Ida, för visst är det du Piddi? :D Du får gärna köpa  våran bäddsoffa som vi har nu, annars lär vi väl slänga den. Den har förvaringsplats under divanen så det är jättesmidigt att slänga in täcken och kuddar där i och den är enkel att bädda ut :) Kom gärna förbi och titta på den någon dag!

RSS 2.0