Lila, lila, lila, lila

I veckan har jag städat undan alla tomtar, julstjärnor, röda lyktor och julgranen, är det bara jag som blir less allt julpynt jättefort? Julpynt ska man ha i december och fram till någon dag efter jul tycker jag ;)
Igår for jag och shoppade lite nya saker till lägenheten.. nu är det lila som gäller ;D Köpte 2 kuddfodral i mörklila, tre ljuslyktor, en duk, några blockjus och en ny affisch med New York motiv som jag har satt upp ovanför tv:n, det blev skitsnyggt! Sen ska lamporna som är ovanför barbordet bort och även den stora buddha-tavlan och några vaser =) 

Igår var jag föressten på arbetsförmedlingen, känns inte alls kul att behöva fara dit. Men jag gjorde det mest av anledningen att jag vill höra om det finns möjlighet att få bidrag till en lärlingsutbildning. Men det såg inte allt för ljust ut. först måste jag vara medlem i arbetsförmedlingen i 90 dagar, sen efter ytterlitgare 90 dagar kan dom kanske hjälpa mig med en praktikplats eller en utbildning som är 12 veckor lång. Det finns alltså inte så stor chans att få bidrag till en lärlingsutbildning, men man vet aldrig vad som kan hända. Men han jag pratade med tyckte att jag skulle fara och höra med Vägledningscentret, kanske dom kan hjälpa mig? =)

Imorron flyger min pappa till Afrika.. så jag ska fara till dom på stugan ikväll och hälsa på =)

Nä nu måste jag fortsätt laga mat ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0