Måndag

Jag är verklgen sämst på att uppdatera! Men så här lär det nog se ut ett tag framöver tror jag. Vi håller som sagt på att flytta just nu. Idag var vi och tog ner hyllor, tavlor och satte ner prydnadssakerna i en flyttlåda. Nu ser det tomt ut. Både jag och Andreas tycker att det inte längre känns som hemma. Tur är väl att vi inte behöver sova där nu. Sen i fredags har vi sovit på stugan och tagit hand om Wilma. Skönt. Känns på något sätt som en semester mitt i ledigheten ;P hehe! Fint väder har vi haft också som tydligen ska hålla i sig hela veckan. Så det lär nog inte bli många timmar framför datorn.
 
På onsdag fyller Andreas år så då kommer hans släkt hit och fikar.. vilket betyder att jag måste baka ;P Bullar har han beställt. Sen var jag även lite sugen på att göra en blåbärspaj :) Någon som har ett bra recept?
På fredag eftermiddag ska cheeren gå längst fram i Piteå Summer Games paraden och hejja på alla splare, Lördag blir det jobb och på söndag ska vi städa kyrkmarknaden med föreningen. Allt det händer, plus att jag ska börja städa i lägenheten och träna.

Nej nu ska jag ut och gå en sväng med Wilmis :)


Jag är så glad!

Jag är så jävla glad! Äntligen! Den 1 Augusti börjar jag min lärlingsutbildning och vägen till en blivande frisör! :D Åh vad jag har slitit, tjatat och väntat på det här. Äntligen är det klart och jag längtar så mycket! Nu kan jag andas ut och slippa få panik över att jag inte vet vad som händer, men det bästa av allt är ändå att jag förvekligar min dröm och får lära mig allt. Klippteknik, fönteknik, färgteknik m.m.

Jag är så sjuukt glad!
Jag vill göra något med färgen i mitt hår.. Vilken var finast?
Färgade det helmörkt i helgen så det blir inte riktigt än.


 
Ciara, bilder från google.

Turkiet resan :)

Det är över en vecka sedan jag var i Turkiet, en riktigt härlig resa med sol, bad, vackert väder och goda drinkar! Shoppade inte så mycket som jag hade trott att jag skulle göra eftersom att jag tyckte att det var riktigt dyrt. Middagarna gick på ungefär samma pris som i Sverige (beroende på vad man beställde) och drinkarna kostade där kring 60-80kr. Hur som helst så var det välbehövligt efter SM. Hotellet där vi bodde hade en takterass med en underbar utsikt över hela stranden.Samma kväll som vi kom fram, nöjda med rummet och ska precis upp och kika på takterassen :)


Vi hade rummen brevid varandra, Carro och Benjamin fick de största ;P Havsutsikt hade vi i alla fall.


En mysig restaurang úppe på berget, vacker utsikt och god turkisk mat.


Vacker utsikt!


Vi va räven ute och åkte på en båt, for förbi några grottor och badade ute i havet.
Hade velat se en delfin men de ville inte visa sig :/


Sista kvällen var jag och Andreas själva ute och åt på en riktigt mysig restaurang med en trubadur som spelade. Mysig kväll! :)


Våran första och definitivt inte sista resa tillsammans! <3Åter hemma i verkligheten. Har varit på lernia några dagar i veckan, hjälpt till på Hårstudion när det var bal och så tog min kusin studenten i fredags så vi for dit och fikade. Grattis till henne! :D Vi har i alla fall börjat packa ihop lite grejer som vi inte behöver längre i kartonger, jag har redan fått ihop 6 flyttkartonger. Flytter närmar sig med stormsteg och jag längtar såå mycket!

RSS 2.0