20 korta fakta om mig.

1. Jag har bara kvar en sak från då jag var liten. En sparbössa med en ballerina på.
2. Jag kan falla för en kille rätt fort och har lätt att tycka om nångon.
3. Jag har varit skridskoskolelärare.
4. Jag klarar nästan inte av att se komedi-filmer där nån skämmer ut sig.
5. Jag var förr otroligt blyg men vågar nu ta för mig lite mer.
6. Jag lyssnar mer än jag pratar.
7. Jag har aldrig provat röka.
8. Jag började dricka dricka med kolsyra när jag var kring 16 år. Hallonsoda tror jag var den första drickan ja drack. Tyckte inte om kolsyran.
9. Tycker inte om vanlig majs men en grillad majskolv är gott :)
10. Jag tycker inte om att bråka och är rätt så konflikträdd.
11. Jag tror nästan alltid gott om personer jag träffar.
12. Jag tycker om romantiska killar! Dom får gärna skicka ett gulligt sms, ringa bara för att säga godnatt, tända ljus, ge mig frukost på sängen.
13. Jag är shoppingberoende och älskar att shoppa kläder..
14. Jag älskar choklad!
15. Jag började springa nu i vår och har var med i Vårruset på 5 km och sprang på 32min.
16. Jag får utslag och exem av vårsolen.
17.Jag skrattar åt mina egna skämt.
18. Jag har svårt att säga nej.
19. Jag tycker om att rita och måla men har inte gjort det på länge..
20. Jag vill utomlands nuuu!Baldagen

I tisdags var det baldagen. Det är alltid en sjukt stressig dag på jobbet, men även den absolut roligaste dagen! Började tidigare och gjorde våran andraårselev Frida på moronen. Sen hade jag fullbokat resten av dagen med bla. 2 till balfrisyrer, varav en var brorsans tjej Ida som jag klämde in på min lunch. Kan ju säga att jag var rätt hungrig där vid 16! Cyklade hem efter jobbet och tog bilen till Havsbadet där balen var. Det var otroligt mycke folk och tittade på balen men jag fick iaf en bild på Micke och Ida :)


 
Frida ville ha en lös upsättning som var låg och rätt maffig. Här är resultatet:Hade bara 40 min att göra Idas frisyr + klippa hennes lugg. Men tycker jag fick till det rätt bra. Hon ville ha luggen nere, ochså lite slarvigt upsatt fast i sidan. Hon är så vacker! :)De här vill jag jobba med.

Jag trivs så otroligt bra med mitt jobb. Men nånting jag tycker är sjukt kul är att styla till bla fotograferingar. Vara kreativ, göra mer uppsättningar, sminka och få ihop själva helheten. Det hade jag velat utvecklas inom. Tyvärr tror jag inte att de jobben finns här i Piteå.. Men, mitt drömjobb är nog att bli stylist (främst inom hår men även lite makeup) :)


Min högsta önskan

Oj vad svårt! Min högsta önskan? Har väl aldrig haft nån stor önskan, ja förutom att bli frisör som jag alltid velat! Men där är jag ju nu (eller är klar snart i alla fall). Däremot vore de häftigt att få utvecklas som frisör och styla mycket och kanske till och med prova jobba utomlands? Men annars vore det underbart att få leva frisk och se mycket av världen! :)

Bjuder på en bild av duktiga Anna Lundgen! Hennes portfolio: http://annaerica.4ormat.com/


RSS 2.0