Broken strings

Älskar den här låten =)

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings



Annandag jul

Hoppas att ni hade en riktigt mysig julafton! Det hade jag i alla fall =) Det var så mysigt att vakna och ha älsklingen brevid mig på julaftonsmorgonen. Första julen som man inte vaknar hemma. Vi vaknade i alla fall jättetidigt, typiskt oss ;) Öppnade julklapparna på morronen... och jag fick en KAMERA av älsklingen!! :D Jag tror aldrig att jag har blivit så chockad och glad över en julklapp tidigare :D En kamera! Världens sötaste Andreas! Trodde aldrig att jag skulle sluta krama honom =) 
Han skjutsade mig till mammas och pappas stuga kring tolv och jag var där hela dagen. Jag älskar att vara på våran stuga, det är så mysigt! Mina kusiner och min morfar kom dit. Vi åt massor med god julmat, efterrätt, såg på kalle anka, spelade yatzy och öppnade julklappar. Vi hade köpt var sin julklapp för ca 100kr och numrerade dem sen fick man dra vilkens tur det blev och sen ett nummer. Skitkul! Pappa hade ju som vanligt varit lite finulig och köpt.. jaa tänk er ett utedass fast i miniatyrformat som hade ett presentsnöre runt om sig, när Annika som fick den presenten tog av snöret så exploderade den och gick i flera bitar ;P snacka chockad Annika blev! Hon trodde ju att hon hade hett sönder den ;P Men det var meningen, när man öppnar dörren till själva utedasset så går den sönder och så är det en musfälla i den ;P Så typiskt pappa.. men alla skrattade nog ett bra tag efteråt!
Andreas hämtade mig lite senare och så for vi en sväng till hans föräldrar. Vi fick föresten en dammsugare av mamma och pappa (inte världens roligaste present, men det behövs! Våran gamla suger ;)) och så fick jag en massa annat kul. Bland annat Leilas bok "A piece of cake", presentkort, pengar och jättemycket fint från Andreas föräldrar =)



En av alla islyktor som mamma och pappa hade gjort =)
Bilden är tagen med min nya fina kamera!


Testade nya kameran lite


Julmat


jag och min sötnos


Ikväll blir det party! After X-mas är på norrmalmia och jag har hört att det är över 1200 biljetter sålda :O Det var hur kul som helst förra året, så vi får hoppas att det blir lika kul i år =) Nej nu måste jag äta frukost.
Puss!

Ändrat lite

Äntligen har jag bytt header! Jag blev så less den gamla jag hade, vad tycker ni om den här? :) Blev lite juligare i alla fall ^^

Idag var Becca och Skea på träningen! ÅÅÅh vad jag har saknat er! Vi byggde en massa med både Skea, Becca och Petra och efter träningen for vi till max och satt där och pratade, som vi alltid gjorde förut ;P Så imorron ska jag på stan med dom och köpa sista julklappen =)

Nytt

Hoppas ni kikar in i min andra blogg då och då.
Där lägger jag upp bilder på smycken jag gör så ofta jag kan, lämna gärna en kommentar =) Veronicassmycken.blogg.se




Julpynt

Igår satte jag och älsklingen upp våran julgran :D Den blev såååå fin!
Här får ni massor med suddiga bilder ;P










Mysigt va? :)

Groupstunt

De här groupstunt laget i videon är grymma!!


Julgodis

Jag har bakat världens godaste godis!! :D Leilas Cornflakes crisps!

Ingredienser

100 g ljus mjölkchoklad
1 block (250 g) nougat
1 burk (350 g) nutella
1 l cornflakes
300 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Gör så här

1. Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten). Ta av skålen från värmen.

2. Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen.

3. Häll ut detta i en liten rektangulär form, 26 x 13 cm klädd med bakplåtspapper. Packa försiktigt ihop smeten så att inga lufthål uppstår.

4. Låt stelna i kylen och skär kakan i 2 x 4 cm breda bars/bitar.

5. Finhacka den mörka chokladen. Smält 1/3 av den i ett vattenbad, tag av skålen från värmen och rör i resten av chokladen tills allt smält. Låt svalna under omrörning till cirka 28 grader.

6. Doppa bitarna i choklad, gärna med hjälp av en gaffel. Låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).


 



MUMS!
Hennes recept finns här:
http://recept.nu/1.274773/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/leilas_cornflakes_crisps

Ett år med dig, älskling! <3

Igår hade jag och Älsklingen våran ett-års-dag! =)
Vi har verkligen haft världens bästa och mysigaste helg i Umeå. Tack för allt hjärtat mitt! <3


 


Jag älskar, älskar, älskar dig!

   



Vi bodde på ett jättefint design-hotell mitt i Umeå. Hotell Aveny hette det. Finare och bättre hotell tror jag inte jag har varit i (i Sverige)! Alla i personalen var hur trevliga som helst, fruckosten var god, designen var jätte läcker. Till och med korridoren var frän! Men rummet var nog det bästa :D Vet ni hur skönt det är att lägga sig i en carpe diem säng när man är van en bäddsoffa från jysk? Underbart! Toaletten var också jättefin med en stooor spegel, lila bänkskiva, turkos vägg och en glasdush ;) Inget rum man vill dela med kompisarna ;P hehe! Rummet hade en platt-tv och en garderob med spegeldörrar. Nära stan, och utestället X3m. 5 poäng av 5 totalt, helt klart!



Det blev utgång på fredagen på X3M efter att vi hade ätit middag på en restaurang. Ett riktigt läckert uteställe med flera barer, ett dansgolv i mitten, fullt med soffor och ett kareokerum med egen bar :D
Vi vaknade rätt tidigt unger lördagen, lagomt sega sådär efter gårdagen ;P Vi åt en god frukost och gick på stan efter det. Köpte mig ett spetslinne, underkläder och en massa pärlor :D Kunde verkligen inte låta bli! Vi for hem och vilade på hotellet ett tag efteråt och sen gjorde vi oss klara och gick ut och åt. Vi letade en bra restaurang länge.. men hamnade på samma som vi åt på unger fredagen. Men det gjorde ingenting alls. Vi satt där ganska länge och bara myste och pratade. Bättre kunde det inte bli =) Blev en prommenad efter maten och en Beckfilm på kvällen på hotellrummet med kex och ost till =) Myspys!


Mys! Åh vad jag vill flytta dit!!



Du och jag älskling, du och jag föralltid <3
Tack för att du finns och tack för en av de bästa helgerna och det bästa året i mitt liv!
Jag älskar dig

Julbord

Igår var jag och åt det goodaste julbordet som jag har ätit i år! ..det första också ;) Men riktigt gott va det! All personal blev bjudna till Bryggargatans restaurang som dom har i Öjebyn Jag kommer inte ihåg vad den heter men det var otroligt vackert där inne. Villan ligger mitt emot Öjebyns kyrka och har en lantlig stil innomhus med två våningar. Däremot hade man väl inte så mycket julstämning eftersom att det regnade. Så idag är det bara slask på vägarna och all snö som har kommit kommer väl förmodligen smälta bort :/ Typiskt!

Imorron kommer jag och älsklingen ta bilen efter jobbet och köra till Umeå! :D Där kommer vi bo på hotell, gå ut och äta, gå på stan och bara mysa och vara med varandra. Jag längtar så mycket!! Tänk, ett år älskling! och längre ska det bli <3

Nej nu ska jag ner och hämta tvätten. Ha det fint! =)


En ny blogg

Nu är skyltsöndagen över och jag sålde tillslut ett armband och ett par örhängen =) Så det var kul att någon köpte något i alla fall! Sen såldes det lite fika också. Jag har i alla fall tänkt satsa nu lite mer på smyckena. Det är ett stort intresse för mig och det växer bara mer och mer. Så jag har gjort en till blogg, som kommer fungera som en försäljningsblogg bland annat. Man kan alltså köpa vissa smycken som jag lägger ut i bloggen. Ni får jättegärna kika på bloggen, är fortfarande lite under "uppbyggnad" nu: veronicassmycken.blogg.se :)

Hoppas ni gillar den! =)

RSS 2.0