Större lägenhet

För en gångs skull blev jag faktiskt nöjd med min header ;P

På ta om ingenting så har jag och Andreas börjat söka en tvåa =) Våran mysiga etta börjar kännas rätt liten nu och det hade varit så härligt att kunna ha ett sovrum! (..och ballkong, hiss, större toa och kök m.m.) Det blir lite jobbigt när någon av oss börjar tidigt och vill sova meddans den andra vill vara uppe eller vara med någon kompis. Man måste som hela tiden ta hänsyn till varandra. Det har gått bra och det gör det fortfarande, men ibland behöver man lite "egen-tid". Tycker inte alls att vi går varandra på nerverna eller att vi blir less på varandra som så många undrar och frågar, tvärt om så älskar jag att ha han nära hela tiden och det blir så ensamt när han är borta. Jag vet att du läser älskling och jag vill bara säja att jag älskar dig! <3

Nej nu ska jag äta fil och flingor, sen blir det förhoppningsvis ett One three hill avsnitt (vi är beroende) innan det blir läggdags. Puss

DM nämar sig!

ÅÅh jag är så sjuuuukt nervös! Cheerleading är det enda jag kan tänka på den här veckan. Har suttit och kollat på de senior B lag som redan har tävlat i södra Sverige, alla är så duktiga! 5 Dagar kvar nu, 5 oändligt långa dagar och 3 träningar kvar. Allt sitter och programmet är sjukt snyggt! Oj vad vi har kämpat och slitit på varenda träning. Jag tror att kämparglädjen är större detta år, vi vill vinna DM Guld igen! På lördag ska vi visa vad vi kan! ;) Eller hur tjejer?


Vi och LCD förra året när vi fick veta att vi vann GULD!


Bild från en träning <3


DM 2007

Läggdags

Håller på att ändra lite på bloggens design nu, blev inte alls nöjd men den får vara såhär tills jag orkar göra en ny! ;) Nu ska jag äta nån macka och sen blir det att lägga sig i sängen och se Navy CIS =)

Fler bilder












Tisdag

Uppvisningen igår gick kanonbra! Jag var så sjukt nervös före! Det kändes precis som att man skulle ut på tävlingsmattan och tävla. Dock måste jag träna på mina hjulningar jättemycket.. går inte att få benen raka  hur mycket jag än försöker :O Nu är det 6 träningar och 12 dagar kvar kvar till DM, räknat med idag. Jag längtar!


Här nedan är en bild som en av killarna på musikhögsskolan fotade. Fick en CD med några bilder hem i brevlådan igår, vissa var skitfula men några gillade jag. De gick en fotokurs och skulle fota med olika ljus. Egentligen följde jag bara med Emma för att titta på när  hon skulle fotas, men då frågade några mig om jag ville ställa upp som modell så det gjorde jag ;P Spontan dag, men kul var det!



Nu ska jag gå och hämta Wilma och gå en låångprommis i det härliga vädret med henne =) Mamma och Pappa ska ha en visning på huset så då får inte hon vara hemma.

Ice Climbers


"Pain is temporary, pride is forever"



Detta citat sa Emelie igår på träningen. Det kunde inte ha passat ett lag bättre än vårat! Det kändes i hjärtat på något sätt.. Jag tänker på er Ice Climbers när jag hör detta :)

Jag vill ha vår!

Jag har verkligen varit seg på att blogga, men har inte haft så mycket intressant att säja och även om jag har haft det så har jag inte orkat blogga om det ;)
Just nu vill jag ha vår (..vem vill inte ha det?)! Jag är så less på att ha på mig vinterjackan och dubbla strumpbyxor och en massa tjocka kläder! Nu har jag i alla fall köpt mig en ny vårjacka från Vero Moda, supersnygg! :D Och med en ljusrosa sjal till känner ja mig faktiskt rätt "vårig". Shoppinggalen har jag också gått och blivit. Ljusrosa, volang, chiffong, vitt, ljusblått, klännigar, beige, rosa, blommigt i alla färger och storlekar, brunt och grått och en massa skor och kjolar! Jag önskar verkligen att jag hade massa pengar och en tredubbelt så stor byrå. Just nu måste pengarna räck till annat däremot, som SMresan och Turkietresan :) Men man kan alltid drömma!

    

Igår jobbade jag föressten för Adecco på Bokia! Varav en timma och en kvart fick jag stå själv i hela butiken :O Aja det gick bra i alla fall. Tror inte jag har berättat att jag har blivit anställd hos Adecco? För några veckor sedan träffade jag en gammal konståkningskompis-mamma som sa att hon hade ett jobb åt mig, så hon rekomenderade mig till Adecco där hon jobbar. Snabbt gick det och jag kommer, genom dom, att få jobba timmjobb på olika ställen i Piteå. Första jobbet var 3 timmar på Bokia, inte mycket men det är alltid något eftersom att jag inte vill ge upp mina lördagar på Hårstudion så passade det här perfekt för mig och vi håller på att söka fler jobb, förhoppningsvis får jag ett drömmjobb mån-fre sommaren ut tills att jag börjar som lärling på Hårstudion! :D

Ojdå, helt plötsligt hade jag mcket att skriva om! Nu borde jag gå och städa upp i lägenheten.. det ligger kläder och papper överallt. Ikväll blir det en lugn myskväll med Andreas. Han jobbar till tio ikväll så jag funderar om jag kanske ska dra till stugan en sväng och häsa på mamma och pappa =)

Ha det underbart!
Kram Verran

13.50 gäller det!

Nu är det så sjukt nära till DM!! Har precis fått starttiderna, förträningstiderna och lite allmän information om DM-dagen ;) Vi kommer tävla mot ACA, ACC och Stingrays och vi siktar på att behålla DM guldet och ta oss vidare till SM! Programmet är suuupersnyggt och just nu håller vi bara på att vässa det för att kunna ge det lilla extra. Vill ge alla mina tjejer ett stooooort berömm över hur duktiga ni är! Vilka kämpare! Jag vet att jag, Petra och Katti har varit hårda med er.. men jag lovar er att ni blir SÅ mycket bättre för varje gång!


Gör mig stolt brudar =)
I love you

RSS 2.0