Onsdag

hihihi ikväll ska vi fara och se på lägenheten igen :D Jag lääängtar! Känner mig som en liten unge som väntar på julafton. Vi måste kolla på vilken sida vi vill ha divanen på soffan som vi ska köpa (jag tänker inte ha kvar våran skruttbäddsoffa från jysk längre, usch!). Jag vill även kolla på badrummet. Jag minns inte alls hur det såg ut. Kommer bara ihåg att det var litet och gult. Balkongen måste vi mäta och kolla så att utemöblerna vi köpte inte är för stora.. risken finns tyvär. Men annars mest bara fräsha upp minnet lite. Det är väligt svårt att komma ihåg hur allt ser ut när man bara sett den lite snabbt en gång.

Idag har jag föressten gjort min alldeles första permanent :) Inte på mig alltså, utan jag har gjort det på en jobbarkompis. Hon satt och berättade hur jag skulle göra och det blev ett bra resultat. Har ju tränat att rulla spolar på en docka nu i nån vecka men det tar ändå rätt lång tid för mig. Allt ihop tog ca 3 timmar. Snart ska jag fara och äta middag hos mamma och pappa och även färga mammas hår. Det blev en riktig "leka-frisördag" idag :D

Ny lägenhet!

Idag var jag och Andreas och tittade på en lägenhet. Det var en tvåa på 60 kvadrat (den vi har nu är på 34) som låg på storgatan, inte alls långt från stan. Mitt emot busshållsplatsen typ =) Vi blev kära i den på en gång!! Stor hall, sovrum, ballkong, bra hyra och bra läge. Så imorron ringer jag och säjer att vi vill ha den och säjer upp våran nuvarande lägenhet. Vi flyttar till sommaren :D


Såhär ser den ut, på ett ungefär.. gick inte att ladda upp bilden där jag bara hade gjort ritningen.. så ni får se en med "våra" möbler i ^^


Förra helgen i Långsel



Min snygga påskkärring!



Du och jag <3



Jag älskar dig!



Det var mulet väder på fredagen, men det gjorde inte så mycket. Jag och Andreas for och körde en sväng med skotern till Trolltjärn.. det är så vackert där! På kvällen åt vi Paella som vi gjorde ute över öppen eld =)



På lördagen var det betydligt bättre väder! Solade och blev alldeles röd :O



Antes söta föräldrar =)



Soolar



Vackert Benjamin! ;P



Snö + sol + = Lera
Lerig grusväg i 30min  = Jättesmutsig skoter

Helg

Äntligen helg! Jag är helt slut i kroppen nu. Jag har jobbat på Hårstudion från onsdag till idag (lördag) och ska även jobba mån, tis och onsdag nästa vecka. Jag är inte riktigt van att jobba så det känns i kroppen, mina fötter gör ont och mina knän värker :P Men det känns ändå bra att få jobba lite mer än vanligt. Jag behöver pengarna! Jag får dem precis innan vi drar till Turkiet. Så det blir perfekt ;) Jag har fått börja rulla spolar/permanenta på dockor nu, det är superroligt! Har provat alla olika modeller och storlekar så nu vet jag på ett ungefär hur lockarna blir. Fick till och med hjälpa till på en kund idag(!) Dock är det heelt olika kvalitéer på dockans hår och på en vanlig människa så det var lite knepigt. Hade tänkt ta med mig en docka hem någon dag och träna hemma. Någon som vill leka provdocka? :)

Det känns som att Maj kommer bli väldigt fullspäckad.
Jag kommer bland annat fara med jobbet till Sthlm och vara på en showboat den 10e-11e.
Den 17e är det Vårshow med LCD.
Den 22a, 23e och 24e är det SM i Nyköping.
och helgen efter det.. den 29e far jag, min pojkvän, hans föräldrar, hans syster och hennes pojkvän till Turkiet i en vecka.
+ en hel del massa träningar och resor till Luleå..


Nu drar jag till fjällen..

Förra året var det massor med snö! /Bild av Veronica


...Eller fjällen och fjällen.. vet inte ens om man kan kalla det så? Till Långsel ska jag och älsklingen i alla fall och bo på deras stuga =) Vi ska köra en massa skoter, äta gott, förhoppningsvis sola i någon snögrotta och bara mysa! En riktigt härlig helg!

Glad påsk på er allihop =)



Min söta tupp som jag köpte på mammas jobb ^^


Piteå-Tidningen

Här har ni en länk så ni kan läsa artikeln om oss som Katarina har skrivit! :D Jag är grymmt nöjd! Om än det blev lite tokigt under en rubrik där Isabelle hjular "Sidovolter är något som ingår i ett cheerleadingprogram" och så fick man se en bild på henne när hon hjulade. Sidovolter? Är det något nytt? haha ;P Fina bilder blev det också! Hoppas vi får många Nya tjejer och killar i alla åldrar som blir intresserade nu :)

http://www.pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4556531

7 april

Idag hann jag med en sväng förbi Hårstudion. Där klippte jag håret och färgade utväxten. Mitt hår kändes riktigt slitet så det behövdes verkligen.. tror senast jag klippte mig var i slutet av November (!). Stackars Vickan har klippt sig själv i ett finger så pass mycket så hon fick fara upp till akuten och sy 5 stygn.. det måste ha gjort ont! Efter det for jag förbi banken och gjorde ett ärende, är rätt mycket som ska betalas nu så där åker mina sparpengar :/ menmen jag skulle ju ha dem till resor och för att göra roliga saker, så då känns det bra när det är på SM resan och Turkiet resan som jag spenderar dem på. Resten av dagen var jag hos pappa och fortsatte med väggmålningen. Nu har jag kommit halvvägs.. Det tar sin tid :)

Nu måste jag ställa mig och laga mat.. är så sjuuukt less på att laga mat till mig själv. När både jag och Andreas äter går det bra, men när bara jag ska äta så orkar jag tex inte ta upp köttfärs, kött eller kyckling. Så då blir det tråkiga makaroner och köttbullar eller potatismos och fiskpinnar eller nudlar. Någon som känner igen sig? ...Haha vilket I-landsproblem ;P

Snart har juniorerna träning så nu måste jag skynda mig litegrann om jag ska hinna med det jag har tänkt =)


Föressten, Idag har jag och min sötnos varit tillsammans i 16 månader =)


Jag älskar dig hjärtat <3

Tävlinsdagen i bilder



Fredag kväll tillbringade jag med mitt älskade lag i en lägenhet full med madrasser på golvet. Det var verkligen supermysigt =) Alla såg ut som troll och vi taggade till SM filmerna


Skitsnygga (krasch-) Moa  i sin läckra outfit ;)



Vi steg upp 04.00 på morronen. Eller.. jag, Alma och Petra vaknade 03.50 satte på våran tävlingslåt på högsta volym och tände samtidigt lyset, klockrenast var ju bland annat Moa som började köra programmet! haha




Klockan 06 var vi i stan och väntade på bussen som vi skulle åka med till Boden. Vi värmde oss inne på 7eleven.



Helene, Jag, Petra och en liten del av Alma =) Programmet satt riktigt bra, dock några småmissar i 2 bygg.. men inget som gjorde så mycket.



Sitter och väntar på prisutdelningen =)



Här fick vi veta att vi har vunnit GULD ! :D



Stolta tränare ;D



Hela LCD familjen <3


Fyra guld av fyra möjliga ;)


Mer än nöjd!

Ice Climbers i mitt hjärta <3


För andra året i rad...

..tog vi DM-GULD :D

Jag tror inte jag har förstått det än! Vi är, för andra året i rad bäst i Norrland i våran klass Cheer B Senior! Jag är överlycklig! Alla starter i Luleå cheer and dance team: Stingers - Cheer B Junior, Honeybees - Groupstunt och Julia Löfgren - Individuell Senior och vi, Ice Climbers - Cheer B Senior tog Guld. LCD, guld är det enda som matchar våra dräkter.. så är det bara ;)

Jag har aldrig i mitt liv varit så nervös som jag var igår.. Vi fick höra av alla att det var otroligt jämnt mellan oss i B Senior och vi hade ingen aning om vi låg bra till. Alla var så duktiga! Så när vi satt där på prisutdelningen så var jag så sjukt nervös. Det kändes som att hjärtat hoppade tredubbla slag. Vi höll varandra i händerna. När de ropade upp 3an och det inte var vi så kunde vi bara hoppas på att vi låg på andra eller första plats. Vi höll varandra ännu hårdare om händerna.  Andra platsen gick till Stingrays.. skulle vi bli etta eller fyra? "Och första platsen går till.............. IIICE CLIIIMBEEEEERS". Jag blev så glad, aå otroooooligt jäkla glad! För allt vi har kämpat och slitit, alla timmar vi har lagt ner.. trots alla skador och sjukdomar så tog vi hem guldet! Jag är så stolt över er flickor! Nu ska vi kämpa vidare, förbättra programmet och göra oss redo för Svenska Mästerskapen. Vi och resten av LCD ska visa vad Norrbotten går för :D

Bilder kommer snart :)


Om 2 dagar

Idag har jag varit på pappas jobb och börjat med en väggmålning. Han jobbar på Marine Carrier där de rustar upp stoora bogserings båtar runt om i hela världen, eller jaa nått sånt gör dom i alla fall. Senast var han i Afrika. Så vad passar inte bättre än en världskarta på hans kontor? :D Jag tror det blir superläckert! Denna bild blir det, antingen i mörkbrunt eller svart:




Ikväll ska vi fara och träna på mattorna i Luleå, ska bli grymmt skönt! Sista träningen innan DM nu.. och det känns faktiskt bra! Allting sitter och alla vet vad de måste tänka på, och alla har blivit SÅ mycket bättre på bara de sista veckorna.
Måste verkligen tacka Katti för sin tid som hon lägger ner på att se till så att vi gör allt bra, kollar så att vi har en bra utstrålning och attityd under programmet och har spända armar, explosiva rörelser, bra uppgångar och nedgångar m.m. Vi uppskattar det massor!

Tjejer ni är otroligt duktiga! Ni är GULD värda ;)

RSS 2.0