,.

Ibland tycker jag om att vara ensammen. Det kan faktiskt vara rätt skönt. Men ibland hatar jag verkligen att vara ensammen. Och jag hatar mig själv för att jag är så fruktansvärt dårligt på att ta kontakt med någon. Hur svårt är det att bara skriva ett sms och fråga vad de gör. Men jag har ju aldrig hört av mig förut.. varför skulle någon vilja vara med mig?

Kommentarer
Postat av: ewie

åh, jag vet vad du menar, jag kan sitta hemma hur länge som helst typ utana tt höra av mig till någon annan än patrik typ, och jag tänker flera gånger att " jag borde ju skciak ett sms till den.. eller ringa den.. men jag gör det sen, nångång.." också blir det typ aldrig av.



Fast å andra sidan, varför är det bara ditt, eller mitt, ansvar att höra av sig.. :)



jag saknar dig, du är <3

2010-04-24 @ 22:51:27
URL: http://track1.blogg.se/
Postat av: Jennica

Hej! Jag goooglade och hittade ett gammalt inlägg där du la upp balfrisyrer. Jag själv ska på balen i år men ha brist på ideér samt att de flesta i denna lilla grottan jag bor i redan är uppbokade. Så nu satsar jag på att en vän ska hjälpa mig. Du vill inte göra ett liknande inlägg med "nyare" frisyrer? :D Vore jätte snällt :)

2010-04-28 @ 14:29:36
URL: http://fivetwozero.blogg.se/
Postat av: sara

Du vet ju att du alltid är välkommen att hälsa på oss!:D Tycker du ska komma snart igen, fan va roligt vi hade sist! :) jag menar, jag är ju bara ca 1 timme bort ;) <3

2010-04-29 @ 15:17:41
URL: http://lillsaraan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0