Kaos

Äntligen har dom börjat tapetsera.. Det behövs! Sjukt att dom egentligen inte skulle ha bytt tapeter fastän det är 1000 hål från skruvar i väggen. Utan dom byter bara för att det är fettfläckar bakom soffan (hm.. det lät inte så fräsht).
Nu har jag inte varit hemma på en evighet känns det som. I torsdags skulle det som sagt bli nya tapeter och de skulle komma 07.00 istället för på eftermiddagen. Vi kände inte riktigt för att sova hemma på onsdagen då eftersom att de skulle komma så tidigt och vi hade ställt alla möbler i mitten av lägenheten, så vi sov på stugan. Dagen efter så hade dom inte ens börjat med att spackla förens 15.00 och de jobbar till 16.00. Så då var det bara att sova borta en natt till.
När dom hade slutat för dagen så gick vi upp i lägenheten för att se hur det ser ut. Inte speciellt fint. Det var fortfarande buckor kvar från de förra tapeterna, alla skarvar syntes och det var riktigt dårligt gjort. Så morronen efter for Antes pappa dit och bad dom göra om.. Så det gjorde dom i alla fall. 

Vilket betyder att vi inte kan sova hemma på heela helgen. Aja, bättre det än att de gör ett skitjobb. Hade ju inte spelat någon roll om de hade bytt tapeter om det såg ut som det gjorde :P

Ikväll ska vi i alla fall fara och bowla med Erik och Annis =) Det blir kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0